Rapidiștii așteaptă cât mai mulți suporteri la derby-ul cu Steaua: "Ei sunt Rapidul!"

12.04.2018, 19:06
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Rapid se află în formă maximă înaintea derby-ului cu Steaua, de sâmbătă, 14 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 19:45. Giuleştenii au demolat-o, marți, pe Victoria pe teren propriu, scor 8-0, într-o etapă intermediară din Liga a IV-a. După meci, antrenorul Constantin Schumacher și fundașul Vasile Maftei au vorbit despre această victorie, dar și despre duelul cu Steaua, care va avea loc pe Arena Națională.

Pentru derby-ul cu Steaua, tehnicianul Rapidului, Constantin Schumacher, își dorește să alinieze cea mai bună formulă și se așteaptă ca în tribune să fie un număr cât mai mare de suporteri vișinii.

"Un antrenament bun. Am încercat să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Sper ca la meciul cu Steaua să găsesc formula ideală și jucătorii care sunt cei mai în formă să joace cel mai bine și să câștigăm acest meci.

Sunt sigur că vor fi foarte mulți suporteri care ne vor susține, sunt sigur că vor fi și suporteri ai echipei adverse, sunt sigur că vor fi și oameni care doresc să vadă un simplu meci, un simplu derby. Sunt două echipe de tradiție, două echipe care încearcă să revină cât mai sus în eșalonul fotbalului românesc și sper ca suporterii rapidiști, cum o fac la fiecare meci, să ne susțină și să fie cât mai aproape de noi. Noi, în teren, vom da tot ce este posibil să câștigăm meciul", a declarat Constantin Schumacher, la finalul partidei cu Victoria.

Vasile Maftei, unul dintre veteranii Rapidului, crede că derby-ul cu Steaua "este meciul vital pentru noi". La 37 de ani, Vasile Maftei se pregătește pentru primul Steaua-Rapid din cariera sa în Liga a 4-a. Au trecut aproape 10 ani de la ultima confruntare pe care a avut-o în tricoul alb-vișiniu împotriva echipei din Ghencea, pe atunci, în noiembrie 2008, la un 0-0 în Giulești.

"A fost un antrenament bun, era important ca după acest meci să nu ieșim accidentați. Ne pregătim pentru acel meci, pentru că este meciul vital pentru noi, cu toate că va urma și un alt meci în play-off.

Îi așteptăm pe suporterii noștri să fie alături de noi și cu siguranță vor veni. Din câte am înțeles, s-au vândut toate biletele în sectorul repartizat alor noștri. Din câte am înțeles, s-au vândut mai multe bilete în sectorul rezervat oaspeților, ce să zic...

Important este că ne-am unit, am pornit la acest drum, iar suporterii au adoptat această echipă. Eu cred că ei sunt Rapidul, asta e important pentru noi. Că ne susțin pe noi în continuare, chiar dacă mulți spun că nu suntem Rapidul adevărat, cu siguranță vom fi atunci când vom lua și palmaresul, că să nu mai aibă nimeni ce să mai zică", a spus și Vasile Maftei, care a intrat la pauza meciului cu Victoria.

Daniel Pancu şi Ionuţ Voicu n-au jucat deloc pentru echipa lui Constantin Schumacher, care a decis să-i menajeze. După acest rezultat, Rapid a revenit în fruntea ierarhiei seriei bucureştene a ligii a 4-a, cu 56 de puncte, două în plus faţă de Steaua, chiar înaintea marelui derby (roș-albaștrii au un meci mai puțin).

Steaua - Rapid va fi sâmbătă, de la ora 19:45, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Primele 4 clasate se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.

În acel minicampionat, primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte, în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Etichete: steaua , rapid , derby , vasile maftei , victoria , constantin schumacher , liga a 4 a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”