Ianis și Gică Hagi / Foto: Sport Pictures

Ianis Hagi rămâne la Rangers! Tatăl său a aflat "din sursă sigură" ce pun la cale scoțienii. Anunțul "Regelui"

articol scris de Digi Sport
04.01.2022, 21:35
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Despre o eventuală plecare a lui Ianis Hagi (23 de ani) de la Rangers s-a scris foarte mult în ultimul timp.

Mijlocașul se află în atenția mai multor cluburi importante din Europa, dar formația de pe Ibrox Stadium nu vrea să îl cedeze, ci chiar să îi prelungească șederea.

Gică Hagi a spus că Rangers vrea să îi prelungească înțelegerea lui Ianis Hagi

Informația a fost oferită chiar de către tatăl său, Gheorghe Hagi (56 de ani), în cadrul unei conferințe de presă ținută marți. "Regele" a mers în Scoția special pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de Ianis și a obținut detalii legate de viitorul său.

Antrenorul lui Farul a dat peste cap tot ce s-a scris despre viitorul fiului său în ultimul timp și a anunțat că Rangers vrea să îi ofere un nou contract, deoarece este privit cu ochi foarte buni de scoțieni.

"A fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună în familie. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat.

Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul", a declarat Hagi, conform News.

  • Contractul lui Ianis Hagi cu Rangers expiră pe 31 mai 2024.

Ianis Hagi, sfătuit de Dorin Goian să rămână la Rangers

Dorin Goian (41 de ani) a acordat recent un interviu pentru site-ul Rangers Review, iar unul dintre subiecte a fost și viitorul lui Ianis Hagi. Fostul apărător l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el.

Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a transmis Goian.

Etichete: hagi , gica hagi , gheorghe hagi , rangers , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”