Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers / Foto: Profimedia

Marea dezamăgire a lui Ianis Hagi înainte de un nou Old Firm pentru Rangers: "Îmi este foarte dor de ei"

articol scris de Digi Sport
16.04.2021, 13:02
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi este pregătit pentru un nou episod din Old Firm în tricoul lui Rangers. Formația lui Steven Gerrard întâlnește Celtic, duminică, în optimile de finală ale Cupei Scoției.

Rangers, deja campioană a Scoției, are șansa de a face eventul, însă tragerea la sorți i-a adus cel mai dificil adversar încă din faza optimilor de finală. Suporterii nu vor putea fi prezenți pe stadion din cauza pandemiei de coronavirus, fapt care îl nemulțumește pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi, dezamăgit de lipsa fanilor de la Old Firm

Internaționalul român se va afla la al treilea derby în tricoul lui Rangers, iar până acum este neînvins. A jucat o repriză în victoria cu 1-0 din acest sezon, iar remiza, 1-1, din urmă cu aproximativ patru săptămâni, a evoluat 65 de minute.

"E un Old Firm care se joacă devreme. Ne așteptam să avem acest meci mai târziu, dar un Old Firm e un Old Firm. Va fi un meci foarte frumos. Ne dorim să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem mai departe.

Lipsește ceva la acest Old Firm și cred că e evident ce - fanii. Sunt nerăbdător să îi văd din nou pe stadion, mai ales la astfel de meciuri. Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un Old Firm cu fani pe stadion și cât de frumos e. Îmi este foarte dor de ei. Nu doar mie, ci întreaga echipă simte la fel.

E dificil pentru noi, dar mai greu e pentru ei să stea departe de Ibrox, de casa lor", a spus Ianis Hagi, pantru Rangers TV, citat de Daily Record.

Ianis Hagi, despre momentul primului gol marcat la echipa națională

În același interviu, mijlocașul ofensiv a transmis că reușita decisivă din partida cu Macedonia de Nord este ”doar începutul”, Ianis Hagi sperând că poate contribui la calificarea naționalei la Campionatul Mondial din 2022.

"Toată munca depusă în afara terenului se vede în timpul meciurilor. Este doar începutul, e doar un gol și cu siguranță nu vreau să mă opresc aici.

Vreau să contribui prin goluri și pase decisive la calificarea la următoarele turnee finale", a declarat Ianis Hagi.

Mijlocașul român a câștigat deja titlul cu Rangers, primul din cariera sa, și urmează să joace în preliminariile Champions League, competiție în care a evoluat, în grupe, pentru belgienii de la Genk. Ianis Hagi a recunoscut că sezonul în curs a fost plin de realizări pentru formația sa și speră ca performanțele să continue și anul viitor.

"Am avut un sezon excelent, atât în Scoția, cât și în Europa. Rangers este un club mare în întreaga lume, asta mă ajută și la echipa națională. Să joci în Champions League este diferit, e cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge un jucător", a recunoscut Ianis Hagi.

Etichete: rangers , scotia , celtic , ianis hagi , old firm


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi alături de colegii de la Alaves: ”Prințul” n-a jucat deloc în ultimele 5 meciuri

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”