Ianis Hagi joacă la Rangers din vara lui 2020 / Foto: Profimedia

Verdictul scoțienilor, după ce au analizat parcursul lui Ianis Hagi în 2021

articol scris de Digi Sport
26.12.2021, 14:14
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ianis Hagi (23 de ani) a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Rangers în 2021, an în care "albaștrii" au reușit să câștige titlul în Scoția.

Pentru fotbalistul român, prima jumătate a anului a fost clar superioară. Sub comanda lui Steven Gerrard, el a cucerit primul titlu din carieră, iar contribuțiile sale i-au adus și titulatura de cel mai bun tânăr jucător al lui Rangers. 

Ianis Hagi, un an dulce-amărui la Rangers. Radiografia scoțienilor pentru parcursul românului în 2021

În a doua jumătate, marcată de plecarea antrenorului englez și venirea lui Giovanni van Bronckhorst, evoluțiile lui Hagi au scăzut, deși a reușit să fie decisiv în unele momente-cheie.

Site-ul Rangers News a analizat parcursul șeptarului în acest an, unul dulce-amărui, având în vedere că în ultimul timp încearcă din greu să se acomodeze cu noul stil al olandezului. 

"După ce a terminat sezonul trecut ca cel mai bun pasator din campionatul Scoției, în ciuda accidentărilor și a celorlaltor provocări, se poate spune că Ianis a fost cel mai bun om în prima parte a anului.

Ianis Hagi continuă să fie providențial pentru club în momente-cheie ale meciurilor. Golul său cu Brondby în Danemarca a fost inegalabil. După schimbarea de antrenor, Ianis a stagnat puțin și e clar că e frustrat din cauza faptului că e jucat mai mult în bandă.

Dar, vor fi multe șanse pentru acest mijlocaș talentat în lunile ce urmează. Ar fi nedrept să nu îi recunoaștem contribuția foarte matură într-o echipă destul de tânără. Poate că vârsta sa fragedă este dată de gol de incapacitatea de a fi constant și de unele performanțe modeste.

Totuși, dacă succesul precoce în tricoul lui Rangers ne spune ceva, este că există în el potențialul de a ajunge acel fotbalist care câștigă de unul singur meciurile", au scris scoțienii. 

Ianis Hagi a primit un sfat prețios de la Dorin Goian

Fostul apărător a acordat recent un interviu pentru site-ul Rangers Review, iar unul dintre subiecte a fost și viitorul lui Ianis Hagi. Goian l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el.

Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a transmis Goian.

Etichete: rangers , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând

Ianis Hagi, regretat de o fostă echipă? ”A făcut un super sezon” / ”I-a împiedicat ascensiunea”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”