Lautaro Martinez / Foto: Getty Images

Video Inter - Napoli 1-0. Ultimul derby al anului din Serie A, decis în prelungiri, de rezerva Lautaro Martinez

26.12.2018, 23:28
  • Minifotbal: România-Bosnia şi Herţegovina (”sferturi”), joi, 21:00, DGS1

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Derby-ul etapei de Crăciun din Italia, Inter - Napoli a început cu o fază care putea intra în Cartea Recordurilor. Icardi a fost aproape de un gol de generic în poarta lui Napoli, șutând chiar după  fluierul de start, iar mingea a nimerit transversala.

Inter a avut marile ocazii ale primei reprize. Nerazzurilor li s-a anulat un gol pentru un offside la Perisic. În minutul 43, Icardi a fost încă o dată aproape de gol. Meret l-a blocat excelent, iar Koulibaly a degajat din faţa porţii.

În partea a doua, a venit rândul celor de la Napoli să fie periculoşi. Callejon l-a pus la grea încercare pe Handanovic.

Trupa lui Ancelotti a evoluat în inferioritate numerică din minutul 80, după ce Koulibaly a luat două galbene la aceeaşi fază: unul pentru fault şi al doilea pentru proteste.

Finalul a fost unul de foc. Inter a solicitat un penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue şi nu a apelat la VAR. Napoli putea da lovitura în minutul 89, dar Handanovic şi Asamoah au intervenit incredibil.

Nerazzurrii au lovit decisiv în prelungiri. Lautaro Martinez a dat golul victoriei. Napoli a terminat meciul în 9 jucători: Insigne a luat şi el roşu. În urma victoriei, Inter s-a apropiat la cinci puncte de Napoli.


Min. 90+2 - GOOOOOL Inter! Keita Balde centrează în careu, iar Lautaro Martinez trimite mingea în poartă.

Min. 89 - Ocazie uriașă Napoli. Callejon șutează, mingea e respinsă în față de Handanovic și ajunge la Zielinsky, care trage direct în Asamoah.

Min. 80 - Eliminare Koulibaly (Napoli). Fundașul oaspeților este trimis la vestiare după ce a aplaudat ironic arbitrul la un fault al său asupra lui Politano.

Min. 43 - Ocazie uriașă Inter. Icardi e blocat de portarul lui Napoli, iar Koulibaly degajează de la câțiva centimetri de linia porții.

Min. 31 - Gol anulat Inter. Perisic a fost surprins în offside în momentul în care mingea șutată de Joao Mario a ajuns la el.

Min. 1 - Începe meciul. Nici bine nu a fluierat arbitrul startul meciului, că Icardi a și șutat la poartă, chiar în prima secundă, iar mingea a lovit transversala. Atacantul Interului a profitat de faptul că portarul Meret era mult iețit din poartă.


ECHIPELE DE START

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah - B. Valero, Brozovic, J. Mario - Politano, Icardi, Perisic.

Napoli: Meret - Callejon, Albiol, Koulibaly, M. Rui - Zielinski, Allan, Hamsik, Fabian Ruiz - Insigne, Milik.


Derby-ul finalului de an se joacă la Milano. Inter, aflată pe locul 3 în Serie A, o întâlnește pe ocupanta locului secund, Napoli, care vine după victoria la limită cu modesta Spal. Nici echipa lui Spaletti nu o duce prea bine, după ce a bifat o singură victorie în ultimele 6 meciuri oficiale.

Inter a câșigat două din ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu cu Napoli în Serie A. Însă înainte de asta, interiștii au traversat un adevărat galop de sănătate, învingându-i pe napoletani în precedentele 8 dispute de pe Giuseppe Meazza.

Va fi derby-ul cu numărul 73 în Serie A, jucat pe terenul Interului. În precedentele 72 de jocuri, Inter a înscris exact de două ori mai multe goluri decât Napoli, 136 față de 68.

Derby-ul Inter - Napoli va fi de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Echipele probabile:
Inter: Handanovic - Vrsaljko, Skriniar, De Vrij, Asamoah - Vecino, Brozovic, Mario - Politano, Icardi, Perisic
Antrenor: Luciano Spalletti

Napoli: Meret - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Callejon, Allan, Hamsik, Ruiz - Milik, Insigne
Antrenor: Carlo Ancelotti

Etichete: carlo ancelotti , luciano spalletti , inter napoli , live video inter - napoli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

A anunțat despărțirea de Dan Petrescu, după 8 ani! Mesajul de adio

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

Tragedie! Au murit îmbrățișați după ce au căzut peste 600 de metri

PSG a reacționat, după atacul fără precedent al lui Kylian Mbappe

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Echipa favorită să-l transfere pe Albion Rrahmani + Suma pentru care ar putea pleca de la Rapid: ”Interes major!”

Gestul făcut de Real Madrid, după ce Kylian Mbappe a impresionat în Franța - Luxemburg

Ce s-a întâmplat cu Aryna Sabalenka la Roland Garros? Anunțul a venit târziu în noapte

Ce lovitură! Ofertă "greu de refuzat" pentru Ianis Hagi, după ce Rangers l-a pus pe lista de transferuri

Citeşte şi

Florentino Perez și Ancelotti au decis! Fotbalistul e OUT de la Real Madrid, după doi ani

Video Viral imediat: o melodie românească a început și Carlo Ancelotti și Vinicius n-au stat pe gânduri

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Date secrete din insolvența de la Dinamo! Bani de play-off, rezultate de matineu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos! Gabriela Ruse a avut noroc și e în semifinale la Roland Garros! citeşte ştirea pe ziare.com

Apare o nouă taxă în România. Când intră în vigoare, sunt loviți acești români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Doi cormorani, spectacol inedit pe o stâncă. Unul dintre ei i-a înghițit complet capul celuilalt, în timp ce un pescăruș privea curios