Ciprian Tătărușanu / Foto: Profimedia

Motivul pentru care AC Milan dorește să îl cedeze pe Ciprian Tătărușanu. Unde ar putea ajunge portarul român

articol scris de Digi Sport
18.06.2022, 20:10
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Jurnaliștii italieni anunță că AC Milan și-ar dori să scape de Ciprian Tătărușanu (36 de ani) în această vară, însă nu are legătură cu valoarea portarului român.

Campioana Italiei își pregătește atentă lista de jucători pentru următoarea ediție a Ligii Campionilor, iar Ciprian Tătărușanu ține ocupat un loc destinat jucătorilor străini, formați în afara clubului, care ar putea fi preluat de un alt jucător de câmp, considerat mai important.

Motivul pentru care AC Milan dorește să îl cedeze pe Ciprian Tătărușanu

Mai exact, milanezii vor să-l păstreze pe portarul Andrea Plizzari (22 de ani), fotbalist crescut de club, care a înregistrat un progres valoric considerabil în ultimul an, la Lecce, sub formă de împrumut. Așadar, Plizzari va deveni numărul doi la AC Milan, iar Ciprian Tătărușanu ar urma să fie ”retrogradat” ca număr trei. Ceea ce nu este deloc pe placul său.

Conform presei din Italia, Ciprian Tătărușanu nu acceptă acest statut și este gata de o nouă provocare în cariera sa. După plecarea sa, numărul 3 la AC Milan va rămâne veteranul Antonio Mirante (38 de ani). Titular incontestabil rămâne francezul Mike Maignan (26 de ani).

Cum lista de Liga Campionilor este una cu un număr limitat de locuri, AC Milan a stabilit că cel mai bine pentru toată lumea ar fi cedarea portarului. Potrivit calciostyle.it, în ultimele ore s-a vorbit de faptul că Monza se află în căutarea unui portar cu experiență, care să o ajute în sezonul viitor, în Serie A.

Este cunoscut faptul că și Ciprian Tătărușanu se află pe lista formației nou-promovate, fiind varianta mai ieftină și mai accesibilă, decât Pierluigi Gollini și Alessio Cragno, portari cu pretenții financiare mult mai ridicate.

Câți jucători poți înregistra în grupele Ligii Campionilor?

Nicio echipă din Liga Campionilor nu poate avea pe Lista A mai mult de 25 de jucători. Dintre aceștia, cel puțin doi trebuie să fie portari, iar cel puțin opt trebuie să fie formați local, adică să fi jucat trei ani în acea țară, între 15 și 21 de ani. În cazul nostru în Italia. Dintre aceștia, cel puțin patru trebuie formați în propria ”curte”.

Andrea Plizzari ar ocupa unul din locurile cel mai greu de acoperit: unul dintre cei patru jucători formați în propria academie.

Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , andrea plizzari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Citeşte şi

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă