Dennis Man, fotbalistul Parmei / Foto: Profimedia

Patronul Parmei, ”dezamăgit și enervat” după 1-2 cu Verona! Valentin Mihăilă și Dennis Man ar putea avea un nou antrenor

articol scris de Digi Sport
16.02.2021, 13:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Parma, echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, traversează o perioadă critică din punct de vedere al rezultatelor, cu nu mai puțin de 13 jocuri consecutive în Serie A fără succes.

Instalat pe 7 ianuarie pentru a redresa situației echipei, Roberto D'Aversa nu a adus schimbările scontate de patronat, rezultatele fiind în continuare slabe, pe un fond de joc modest.

Ultima înfrângere, 1-2 la Verona, l-ar fi ”dezamăgit foarte mult și enervat”, după cum transmite Football Italia, pe Kyle Krause, patronul Parmei, care e gata să ia o nouă decizie radicală.

Parma, aproape să schimbe din nou antrenorul

Concret, Kyle Krause a ajuns la concluzia că o nouă schimbare de antrenor ar putea aduce beneficii Parmei, iar o astfel de decizie s-ar putea lua în următoarele ore, în urma unei ședințe pe care patronul clubului o va avea cu Alessandro Lucarelli și Marcello Carli, directorii sportivi ai echipei.

După înfrângerea de la Verona, meci în care Valentin Mihăilă și Dennis Man au evoluat în partea secundă, Parma a rămas penultima în Serie A, cu doar 13 puncte acumulate în 22 de runde. Echipa antrenată de Roberto D'Aversa este despărțită de Torino, formația aflată pe ultima poziție care asigură menținerea în Serie A, de patru puncte.

Discursul lui Roberto D'Aversa după o nouă înfrângere în Serie A

La conferința de presă de după meciul pierdut la Verona, antrenorul Parmei a acuzat jocul defensiv al formației sale, și a recunoscut că are dificultăți în a-i motiva pe fotbaliștii nou-veniți, printre care Dennis Man sau Joshua Zirkzee.

Am luat mult prea ușor cele două goluri, sunt lucruri asupra cărora trebuie reflectat. Nu cred în noroc sau ghinion, cred doar că determinarea face diferența. Facem prea multe greșeli. Nu e vorba despre implicare, nu le pot reproșa jucătorilor asta.

Dar nu e ușor să transmit determinarea necesară jucătorilor care nu cunosc Serie A și limba, sunt alți jucători care ar trebui să le insufle aceste valori pe care acest club le avea”, a declarat Roberto D'Aversa.

În următoarea etapă, Parma va juca împotriva lui Udinese, formație aflată pe locul 14, meci programat duminică, de la 13:30, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: parma , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa , antrenor parma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă