Un suporter a fost ucis înaintea meciului Inter - Napoli, de pe 26 decembrie 2018

Pedepse pentru ultrașii care au ucis un fan la meciul Inter - Napoli, din decembrie. La proces a fost și soția suporterului

11.03.2019, 16:37
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Danielle Belardinelli a fost ucis în seara de 26 decembrie, înaintea meciului Inter - Napoli 1-0, iar pedepsele cerute de procurori au fost făcute publice. În total, 5 ultrați vor fi condamnați.

Astfel, cea mai mare pedeapsă a fost cerută pentru Nino Ciccarelli, 5 ani, 8 luni și 10 zile, un ultras vechi, membru al peluzeri Nerazzuri Vikings, În plus, acesta nu va putea să intre pe stadioane timp de 8 ani, iar în acest timp e obligat să se prezinte la secția de poliție de fiecare dată când Inter are meci pe teren propriu, cu o jumătate de oră înainte de partidă și să stea acolo până cu 30 de minute înainte de final.

Acesta este considerat un individ "extrem de periculos", care are la activ o mulțime de infracțiuni, din 1995 până în prezent. De altfel, chiar el însuși a recunoscut că a rănit cu cuțitul un suporter.

Avocații săi susțin însă că pedeapsa este disproporționată, iar următoarea înfățișare la proces e programată pe 20 martie, atunci când își va susține punctul de vedere, iar pedeapsa finală va fi dată o zi mai tîrziu. De cealaltă parte, procurorii acuzării au cerut judecătorilor să nu ia în calcul alte circumstanțe. La audieri a fost prezentă și soția lui Belardinelli.

Pentru Alessandro Martinoli, ultras al lui Varese, care a luat parte la violențe, alături de galeria lui Inter, procurorii au cerut 4 ani, 4 luni și 20 de zile.

Pentru Marco Piovella, liderul facțiunii Inter Boys, procurorii acuzării au solicitat o pedeapsă de 3 ani, 8 luni și 20 de zile, în timp ce Luca Da Ros, care a colaborat cu investigatorii, a scăpat cu o pedeapsă de doar un an și 10 luni. Pentru Francesco Baj, și Simone Tira, alți fani ai al lui Inter, pedeapsa cerută este de 2 ani, 11 luni și 10 zile.

Investigațiile continuă și se caută noi probe în cazul celor 5 ultrași acuzați de omor. În total, sunt investigați 28 de ultrași de la Inter și Varese (ale căror galerii sunt înfrățite), dar și de la Napoli, sub acuzația de omor și tentativă de omor.

Ce s-a întâmplat pe 26 decembrie, când un fan a fost ucis înaintea meciului Inter - Napoli

Un suporter al celor de la Varese, care sunt înfrăţiţi cu fanii milanezilor, a fost călcat cu mașina și a murit pe masa de operație. Potrivit Corriere dello Sport, totul s-a întâmplat la doi kilometri de stadion, fiind implicați în total între 60 și 100 de suporteri.

O dubă cu suporteri ai lui Napoli a fost blocată de rivali, iar pasagerii au fost atacați cu bâte, lanțuri și ciocane. Patru dintre cei implicați, fani ai lui Napoli, au fost înjunghiați. În timp ce fugea să scape, Daniele Belardinelli, suporter al lui Varese, în vârstă de 35 de ani, a fost călcat cu mașina de suporterii rivalilor.

Bărbatul, practicant de arte marțiale mixte și câștigător al câtorva competiții, a fost transportat de urgență la spitalul San Carlo și băgat direct în operație, însă nu a supraviețuit.

Etichete: napoli , inter napoli , danielle belardinelli , fan inter ucis , fan varese ucis , incidente inter napoli , nino ciccarelli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Evan Ndicka de la AS Roma a jucat din nou pentru italieni, la două săptămâni după ce s-a prăbușit pe teren

Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”