Ciprian Tătărușanu, în Inter - AC Milan / Foto: Profimedia

Tătărușanu, elogiat de antrenorul lui Milan: ”Un mare profesionist!” Gazzetta dello Sport i-a dedicat românului un articol

articol scris de Digi Sport
15.10.2021, 16:37
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Ciprian Tătărușanu revine în poarta lui AC Milan, iar antrenorul grupării rossonere l-a lăudat pe portarul român înaintea meciului cu Verona de pe San Siro, în direct la Digi Sport 2, sâmbătă de la ora 21.45.

Stefano Pioli are mare încredere în goalkeeper-ul de 35 de ani, chiar dacă milanezii au adus și un alt portar de rezervă, Mirante.

“Tătărușanu va juca sigur, de fapt e singurul titular indiscutabil. Este un mare profesionist, un portar excelent. Toată lumea îl apreciază, abia așteaptă să profite de ocazie.

A venit și Mirante, dar îi trebuie cel puțin o săptămână de pregătire. Regret accidentarea lui Maignan, aștept să revină mai puternic.

Ibrahimovic e bine, s-a antrenat cu noi de la începutul săptămânii. Nici Giroud nu mai acuză dureri la spate” a precizat Pioli, la conferința de presă.   

Gazzetta dello Sport i-a dedicat un articol special lui Ciprian Tătărușanu

Iar Gazzetta dello Sport i-a dedicat un articol special lui Ciprian Tătărușanu, noul ”om păianjen”. 

”Când vede camerele tv, face un pas înapoi: Nu sunt genul care merge în cluburi. Este la polul opus al portarilor mai nebuni, imprevizibili, care se bazează pe instinct. Este un tip retras și liniștit, care locuiește într-o vilă din apropiere de Milano, unde se dedică familiei când nu e la antrenamente. 

A jucat doar 5 meciuri sezonul trecut, în Serie A și Europa League. A închis poarta cu Sparta Praga, a fost decisiv în Cupa Italiei contra lui Torino. A comis erori cu Roma, scor 3-3, în singura partidă jucată în Serie A. Este redutabil la penalty-uri - a apărat 9 în carieră, dintre care unul în fața lui Fernando Torres. 

Ca o curiozitate, Tătărușanu este și unul din jucătorii Milanului cu cele mai multe prezențe în cupele europene, 61. Are și 73 de selecții la naționala României, de la care s-a retras în noiembrie anul trecut.

A ajuns în semifinalele Europa League cu Fiorentina lui Montella. Acolo, la formația viola, a cunoscut o perioadă frumoasă cu două sezoane ca titular și 39 de meciuri fără gol primit.

A ajuns vara trecută la Milano, singur cu mașina personală. A stat la hotel, a luat cina, iar a doua zi a făcut vizita medicală. În liniște, fără camere tv, pentru că așa e firea lui Ciprian”, l-au descris ziariștii de la Gazzetta dello Sport. 

Etichete: ciprian tatarusanu , stefano pioli , ac milan verona , ciprian tatarusanu ac milan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Semnează cu FCSB și are un salariu uriaș! Intră direct în top, peste Târnovanu și Șut

Exclusiv Prima lovitură pe care vrea să o dea Corvinul în mercato, pentru Europa League

Foto Îl recunoști? Retras din viața publică, s-a prezentat la antrenamentul ”Generației de Aur”: ”Nu ne-am mai văzut de mult”

Oficial Sepsi a rezolvat al doilea transfer al verii. Un atacant din Serbia a ajuns la Sfântu Gheorghe

Citeşte şi

A luat cea mai mare notă, dar nu a putut evita o nouă umilință! Borna negativă la care a ajuns Ciprian Tătărușanu

”Sezon de coșmar”. Ciprian Tătărușanu, criticat dur de Gazzetta dello Sport după primul sezon în Arabia Saudită

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc