Inter Milano se bucură de un nou succes în campionat / Foto: Profimedia

Video Udinese - Inter Milano 1-2. Doar un dezastru le mai poate lua titlul ”Nerazzurilor”

articol scris de Digi Sport
08.04.2024, 23:41
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Inter Milano s-a impus împotriva celor de la Udinese cu scorul de 2-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 31 din Serie A.

  • Partida dintre cele două formații a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, abonații RCS-RDS au putut urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

Udinese - Inter 1-2. Milanezii, cu o mână pe Scudetto

Meciul a început prost pentru liderul din Serie A. Udinese a controlat foarte bine prima parte a jocului și a dominat ostilitățile de pe ”Stadio Fruli”. Jocul bun prestat de Udinese a fost recompensat în minutul 40, când Lazar Samardzic a trimis mingea în poartă pentru 1-0, ajutat și de faptul că Augusto de la Inter a atins balonul. Portarul Yann Sommer nu a avut nicio reacție și Udinese a intrat ulterior la cabine cu 1-0.

În partea a doua a jocului, Inter Milano a turat motoarele la maximum și a presat constant jocul în jumătatea gazdelor. Golul egalizator a venit în minutul 55. Hakan Calhanogu a înscris din penalty-ul obținut de Marcus Thuram. 

Inter a dat lovitura în prelungiri prin Davide Fratessi. Mijlocașul italian a punctat în minutul 90+5 și a dus-o și mai aproape de titlul de campioană pe Inter Milano.

Inter se distanțează la 14 puncte față de locul 2, în timp ce Udinese rămâne pe locul 15, cu 28 de puncte acumulate în acest sezon.


Minutul 90+8: Final de meci!

Minutul 90+5: Gol! Frattesi întoarce scorul!

Minutul 81: Sandi Lovric (Udinese) s-a accidentat. Are nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor.

Minutul 55: Gol! Hakan Calhanoglu (Inter) plasează mingea în colțul stâng pe lângă brațele întinse ale lui Maduka Okoye (Udinese).

Minutul 40: Gol! Lazar Samardzic (Udinese) îl învinge pe Sommer (Inter). Portarul Yann Sommer greșește la un șut slab de la distanță al lui Lazar Samardzic.

Minutul 21: Hakan Calhanoglu (Inter) primeşte o pasă pe jos, puţin în afara careului şi trimite un şut frumos spre partea dreaptă a porții. Maduka Okoye (Udinese) reuşeşte o intervenție bună și blochează șutul lui Calhanoglu.

Minutul 10: Federico Dimarco (Inter) intră în careu și cade după un atac al unui adversar, dar arbitrul decide că nu este penalty!

Minutul 1: A început meciul.

Echipele de start:

  • Udinese: Okoye - Perez, Bijol, Kristensen - Ehizibue, Zarraga, Walace, Samardzic, Kamara - Pereyra, Thauvin.
  • Inter Milano: Sommer - Pavard, Acerbi, Augusto - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Martinez, Thuram.

Înainte de a avea loc acest meci de pe Stadio Friuli, în etapa precedentă din Serie A, Udinese a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Sassuolo. De partea cealaltă, Inter Milano a câștigat, pe teren propriu, scor 2-0, cu Empoli

În acest moment, Udinese se află pe locul al 15-lea în Serie A (cu 28 de puncte), în timp ce Inter Milano ocupă prima poziție a ierarhiei (79 de puncte), la 11 ”lungimi” față de rivala AC Milan, echipa aflată pe locul secund. 

În meciul tur dintre cele două formații, Inter Milano a câștigat, scor 4-0, în fața lui Udinese, după golurile reușite de Hakan Calhanoglu, Federico Dimarco, Marcus Thuram și Lautaro Martinez. 

Până acum, între cele două formații ”s-au consumat” 59 de meciuri directe, iar rezultatele înregistrate pe teren au fost categoric de partea ”nerazzurrilor”: 31 de victorii Intern, 13 remize și 15 victorii Udinese. 

Echipe probabile

UDINESE (3-5-1-1): Okoye - Perez, Bijol, Giannetti - Ferreira, Lovric, Walace, Samardzic, Kamara - Pereyra, Thauvin

Rezerve: Silvestri, Padelli, Tikvic, Kristensen, Kabasele, Ebosele, Zemura, Payero, Zarraga, Ehizibue, Success, Brenner, Davis. 

INTER (3-5-2): Sommer - Pavard, Acerbi, Carlos Augusto, Dumfries - Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Martinez, Thuram

Rezerve: Audero, Di Gennaro, Stabile, Bisseck, Darmian, Buchanan, Asllani, Stankovic, Frattesi, Sensi, Klaassen, Sanchez, Arnautovic

Etichete: serie a , udinese , inter milano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Presa din Grecia a aflat! Ce vrea să facă PAOK dacă ia titlul chiar pe terenul rivalei istorice

Citeşte şi

12.000.000€ pentru Paulo Dybala: echipa care e gata să plătească clauza de reziliere

Oficial E gata! Olivier Giroud, OUT de la AC Milan

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”