Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău / Foto: Twitter @GalatasaraySK

Notele primite de Moruțan și Cicâldău, după Kasimpasa - Galatasaray: "Doi jucători grozavi!"

articol scris de Digi Sport
30.08.2021, 10:13
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au avut prestații foarte bune pentru Galatasaray în meciul de campionat cu Kasimpasa, din runda a treia, scor 2-2.

Notele primite de Moruțan și Cicâldău, după Kasimpasa - Galatasaray: "Doi jucători grozavi!"

Moruțan, la debutul său pentru Galatasaray, a reușit o pasă de gol pentru Alexandru Cicâldău și a avut o contribuție importantă și la a doua reușită a echipei sale. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a fost pe teren doar o repriză, în timp ce Moruțan a jucat timp de 72 de minute.

Galerie Foto

Moruțan a primit nota 7,3 pe portalul WhoScored. Fostul jucător de la FCSB a reușit, pe lângă pasa decisivă, trei driblinguri, două deposedări, iar 83% dintre pasele sale au fost reușite.

Cicâldău a fost notat cu 7,1, mijlocașul având două șuturi pe poartă și un procentaj al paselor reușit de 81%. Cea mai mare notă de la Galatasaray, 7,6, a fost obținută de Kerem Akturkoglu, care a marcat al doilea gol. În spatele turcului s-au aflat cei doi români.

Foștii fotbaliști Erman Toroglu (72 de ani) și Ridvan Dilmen (59 de ani), în prezent analiști TV în Turcia, au avut și ei cuvinte de laudă pentru fotbaliștii români.

"Moruțan face deja treabă bună în Turcia și cu siguranță se va descurca și mai bine când va fi pregătit din punct de vedere fizic", a fost reacția lui Erman Toroglu.

"Galatasaray a cumpărat doi jucători grozavi! Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt actori talentați", a spus și Ridvan Dilmen, campion cu Fenerbahce în 1989, potrivit Sporx.

Fatih Terim: "L-am înlocuit pe Cicâldău pentru că avea probleme cu stomacul"

După meci, Fatih Terim s-a arătat nemulțumit de rezultat, având în vedere numeroasele ocazii ratate de echipa sa, iar antrenorul lui Galatasaray a explicat de ce l-a schimbat pe Cicâldău încă de la pauză, în ciuda faptului că acesta marcase.

"În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0. Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat și am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greșeală clasică și am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici. După prima repriză, după șansele avute, trebuia să mai înscriem un gol și să fim liniștiți. Trebuia să luăm 3 puncte.

Cicâldău e omul cel mai important al nostru care face legătură cu ofensiva. L-am înlocuit pentru că avea probleme cu stomacul", a spus Fatih Terim, citat de Fotomac.

Pentru Galatasaray este primul pas greșit făcut în acest sezon. Echipa lui Fatih Terim are 7 puncte după primele trei meciuri, iar în runda următoare va juca pe terenul lui Trabzonspor.

Etichete: turcia , galatasaray , kasimpasa , olimpiu morutan , alexandru cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 2-1, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Spectacol total în Gruia

Banner-ul afișat de suporterii Rapidului la meciul cu CFR, după ce au refuzat să facă deplasarea la Cluj

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Bayer Neverlosen! ”Farmaciștii” au uitat să piardă și au egalat un record vechi de 59 de ani

Citeşte şi

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”