Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, în tricoul lui Galatasaray / Sursa foto: Getty Images

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, criticați în presa din Turcia: ”Nu sunt capabili să joace la Galatasaray!”

articol scris de Digi Sport
09.01.2022, 17:52
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Galatasaray trece printr-o perioadă nefastă în campionat. Formația antrenată de Fatih Terim a înregistrat un nou eșec în acest sezon, în etapa 20 din Super Lig, în fața lui Giresunspor, cu scorul de 0-1.

Galatasaray a suferit al șaptelea eșec din actuala stagiune și a căzut pe locul 10 în Turcia, cu 27 de puncte.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, criticați în presa din Turcia: ”Nu sunt capabili să joace la Galatasaray!”

Olimpiu Moruțan a fost integralist la Galatasaray, în timp ce Alex Cicâldău a fost schimbat de Fatih Terim în minutul 73, cu Yilmaz.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

La scurt timp după meci, turcii de la SporX au scris un articol întreg dedicat celor doi fotbaliști români, despre care spun că nu se ridică la nivelul așteptărilor suporterilor lui Galatasaray. Jurnaliștii turci spun că Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost prezentați la momentul la care au fost transferați drept ”viitoare vedete”, însă prestațiile acestora au fost mediocre.

Publicația turcă spune că cei doi jucători români sunt cei mai criticați din lotul lui Galatasaray, iar investiția făcută de oficialii clubului în vară nu merită. Oficialii lui Galatasaray au plătit șase milioane pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, iar, pentru Olimpiu Moruțan, turcii au scos din buzunare 3.5 milioane de euro.

De asemenea, turcii au amintit și salariile imense pe care le primesc cei doi jucători români. Cicâldău încasează anual un milion de euro, iar Moruțan are un salariu de 600 de mii de euro pe an.

Astfel, turcii sunt de părere că, la salariile pe care le primesc, Moruțan și Cicâldău nu se străduiesc suficient pe teren.

Niciunul dintre ei nu este capabil să joace la Galatasaray. Avem nevoie de o vedetă ca să câștigăm meciuri”, au citat cei de la SporX pe unul dintre suporterii formației ”CimBom”.

Alexandru Cicâldău a înscris patru goluri și a contribuit cu două pase decisive în cele 23 de partide disputate în tricoul lui Galatasaray, în timp ce Moruțan a marcat de trei ori și a dat patru pase decisive în 30 de partide.

Alex Cicâldău nu înțelege prestațiile sub așteptări ale lui Galatasaray: ”Nu putem să înscriem!”

La finalul partidei, fostul jucător de la Universitatea Craiova a mărturisit că nu înțelege ce se petrece cu echipa antrenată de Fatih Terim pentru că nu reușește să mai câștige.

Alex Cicâldău a declarat că înțelege reacția suporterilor, însă dă vina și pe ghinion pentru eșecul formației ”CimBom” pentru că adversarii au înscris încă de la prima ocazie.

Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei, citat de Fanatik.com.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , alexandru cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Citeşte şi

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO

Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”