Talpan a reacționat dur după ultima gafă a UEFA privind Steaua și FCSB: "Sunt penibili"

27.12.2019, 17:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a avut o reacție dură după ce UEFA a publicat un clasament all-time al Ligii Campionilor, în care FCSB ocupă locul 27. Forul european a făcut o greșeală, confundând echipa lui Gigi Becali cu Steaua.

Talpan spune că forul continental se face de râs cu astfel de lucruri: "Ceea ce publică UEFA pe propriul site nu e o lovitură nici pentru mine și nici pentru Steaua București. Este în schimb o lovitură pentu imaginea lor pe plan intern si internațional deoarece demonstrează lipsă de profesionalism.

Instanța din România a fost destul de clară: FC Fcsb nu este și nu a fost vreodată Steaua București. Astfel de știri ridicole mă distrează! Sunt penibile ca și cei care le susțin!", a spus Talpan, pentru ProSport.

Marius Lăcătuș îl susține pe Florin Talpan pentru funcția de comandant al CSA Steaua

CSA Steaua se află în căutare de un nou comandant, după ce Bixi-Pompiliu Popescu a fost eliberat din funcție. Momentan, funcția de interimat i-a revenit lui  Cristian Cîrlan, locțiitorul legal al comandantului. Procedura pentru numirea unui nou comandant este una de durată și se va finaliza abia în februarie. Se pare că unul dintre candidați este și Florin Talpan, juristul clubului.

”Fiara” spune că gruparea Armatei are nevoie de un bun manager la conducere și că nu este obligatoriu ca această funcție să-i fie repartizată unui fost mare sportiv de-al roș-albaștrilor, așa cum s-a întâmplat, cu mici excepții, în ultimii ani.

”Nu știu cât se pricepe el (n.r. - Florin Talpan) la sport, dar nu întotdeauna au fost numiți numai oameni din sport în această funcție. Bine, în general au fost foști mari sportivi ai Stelei. Au fost domnii Gațu, Oțelea, Boroi.

Dar, poate fi acolo, într-o funcție de conducere, și un bun administrator care să delege mai apoi oameni competenți pentru fiecare secție, care să conducă. Așa, că, poate fi”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

Și Helmuth Duckadam l-ar vrea pe Florin Talpan comandant al Stelei

Președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, a oferit o declarație la care nu se aștepta prea multă lume. ”Eroul” de la Sevilla și-ar dori ca Florin Talpan să ajungă comandantul Clubului Sportiv al Armatei și este convins că în acest fel FCSB și Steaua vor ajunge la un consens.

Noi ne luptăm cu Talpan. Eu mi-aș dori să ajungă comandantul clubului, să vadă și el că nu poate să facă nimic. Serios vorbesc. Astfel, problemele s-ar rezolva. Aș vrea să fie un an sau doi comandant și să vadă că nu poate face nimic. După aceea ar veni acea împăcare pe care o vor mulți suporteri steliști.

Una e să fii comandant, alta e să te duci cu dosarele la braț la tribunal și să dai din gură. E greu să fii comandant, să conduci toate secțiile. Dar eu chiar îmi doresc să ajungă în această funcție. Când ești comandant, gestionezi bani. El acum doar primește bani. Deci, vreau să ajungă cât mai repede comandant”, a spus Helumt Duckadam la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: csa steaua , uefa , fcsb , florin talpan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă