Cristina Neagu / Foto: Sport Pictures

CSM București a anunțat decizia luată după ce Cristina Neagu a fost înjurată de suporterii Rapidului

articol scris de Digi Sport
21.02.2023, 23:10
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Cristina Neagu (34 de ani) a fost ținta injuriilor suporterilor Rapidului în timpul meciului pe care CSM București l-a câștigat, 31-24, în Cupa României.

La aproximativ 24 de ore de la momentele regretabile, CSM București a emis un comunicat prin care anunțat că a făcut o sesizare la Comisiile din cadrul FRH, pentru analizarea celor întâmplate atât la acest meci cu Rapid, cât și la precedentele, unde au existat, de asemenea, incidente.

CSM București, comunicat după ce Cristina Neagu a fost înjurată de suporterii Rapidului

CSM București felicită din nou echipa minunată a 'tigroaicelor', precum și staff-ul tehnic pentru o nouă realizare a acestui sezon și pentru extinderea perioadei de invincibilitate din Liga Florilor și Cupa României! Calificarea în sferturile de finală ale Cupei României este o nouă bornă intermediară, atinsă cu succes! Felicitări!

Suporterii CSM-ului, extraordinarii suporteri ai CSM-ului, despre care s-a vorbit destul de puțin în media, deși de o bună perioadă de timp sunt aproape de echipă și asigură un mediu elegant și civilizat la orice partidă a echipei noastre, au reușit din nou, într-o reacție organică de apărare împotriva unor injurii nejustificate să le acopere inteligent prin varii soluții!

Trivialitățile și atitudinile nesportive nu au ce căuta într-o sală de sport și este lăudabil că o dată în plus, au identificat soluții civilizate și inteligente de a susține cu adevărat echipa și de a acoperi injuriile.

Felicitări și fetelor de la Rapid pentru un meci de calibru și pentru un sezon cu multe puncte acumulate în Champions League, lucru care arată calitate și preocupare, atribute care ar trebui să primeze în sport! O confruntare CSM - Rapid este întotdeauna un meci urmărit de lumea internațională a handbalului și este mare păcat să fie umbrit de atitudini total nesportive ale unor suporteri sau oficiali rapidiști.

Fair-play-ul trebuie să domine atât în teren (și am văzut cu toții că așa a fost), dar și în tribune (capitol la care unii au rămas corijenți).

Le mulțumim tuturor celor care au fost prezenți în Sala Polivalentă din Capitală, care au achiziționat un bilet de meci, în semn de respect pentru munca și dedicarea jucătoarelor și antrenorilor și care au demonstrat că se poate coabita în liniște și respect, indiferent de simpatii și antipatii.

Respingem însă categoric orice manifestare nepotrivită într-o sală de sport, condamnăm cu putere orice atitudine care poate aduce atingere femeii sau minorilor și îi susținem pe suporterii care știu, vor și pot aprecia munca unor sportive de top ale mapamondului!

În acest sens, am sesizat comisiile de specialitate ale Federației Române de Handbal pentru a analiza toate incidentele de la recentele confruntări CSM-Rapid (până acum nu am făcut acest lucru, cu speranța că situația se va rezolva de la sine) și să dispună în consecință!”, se arată în comunicatul CSM-ului.

Ce a spus Cristina Neagu după incidente

Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei.

Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a spus Cristina Neagu după meci.

Etichete: rapid , csm bucuresti , cristina neagu , suporteri rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Prioritatea lui Rareș Pop, ”perla” de 800.000€ a celor de la Rapid, înainte de mutarea în Giulești

Exclusiv Ce urmează pentru Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”