Carlos Viver / Foto: Sport Pictures

”Gracias, senor!”. Rapid a anunțat despărțirea de antrenorul Carlos Viver

articol scris de Digi Sport
03.03.2023, 10:24
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Clubul de handbal feminin Rapid a anunțat, pe căile oficiale de comunicare, despărțirea de antrenorul spaniol Carlos Viver (61 de ani), care era în funcție din 2020.

În cadrul unui comunicat, Rapid i-a mulțumit lui Carlos Viver pentru munca depusă la echipă, care a câștigat, cu spaniolul pe bancă, titlul național la finalul sezonului trecut.

Carlos Viver nu mai este antrenorul Rapidului

Sportul este frumos si pentru ca de multe ori creează povești. Astăzi se incheie una dintre poveștile sportului. O poveste a handbalului rapidist. O poveste frumoasă, începută in noiembrie 2020. Atunci, Carlos Viver, proaspăt vicecampion mondial cu naționala Spaniei, a ajuns la Rapid cu gânduri indrăznețe, deși obiectivul de moment era doar menținerea în Liga Florilor.

În primul sezon, nu numai că echipa nu a retrogradat, dar a și încheiat competiția internă pe locul 6, foarte aproape de o nesperată calificare într-o cupă europeană. Cu toții speram ca sezonul următor sa duca, dupa aproape două decenii, handbalul rapidist într-o competiție europeană. Obiectivul oficial (locurile 1-4) părea unul îndrăzneț, dar realizabil. Sub comanda lui Carlos, fetele noastre au uluit însă handbalul romanesc și au produs minunea; Rapid - campioană națională, dupa o luptă epuizantă dusă până în ultima etapă.

Ce a urmat...ceva de poveste. Grupele Ligii Campionilor, cu partide împotriva unora dintre cele mai puternice formații din handbalul mondial. Rapid a impresionat Europa handbalistică, nu doar prin cea mai frumoasă atmosferă din competitie, ci și prin rezultatele senzaționale.

Timp de doi ani și jumătate, Carlos Viver a reușit să valorifice energia întregii suflări vișinii, răsplătind încrederea clubului prin performanțe sportive deosebite. Pentru toate aceste performanțe, dar mai ales pentru povestea pe care am scris-o împreuna, astăzi iți spunem 'Gracias, senor Carlos! Îți mulțumim!'.

Clubul CS Rapid și Carlos Viver au decis de comun acord încetarea colaborării; rămânem însă recunoscători unii altora pentru drumul parcurs împreună!”, a anunțat clubul Rapid.

Locul lui Carlos Viver ar urma să fie luat de danezul Kim Rasmussen, cel care a câștigat EHF Champions League cu CSM București în 2016.

Rapid, locul doi în campionat și calificată în optimile EHF Champions League

Carlos Viver o lasă pe Rapid pe locul doi în campionat, cu nouă puncte în spatele lui CSM București, și calificată în optimile EHF Champions League.

Rapid a terminat pe locul patru în grupa de EHF Champions League cu Metz, Gyor, Esbjerg, Buducnost, Stormahar, Kastamonu și Lokomotiva Zagreb și va juca în optimile competiției împotriva lui Krim Ljubljana.

Etichete: carlos viver


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Soția lui Cristi Tănase a spus totul: ”A strâns-o de gât! S-a repezit la mine”. De ce ar fi ”Dodel” extrem de violent

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”