dinamo flensburg
Video Liga Campionilor | Dinamo - Flensburg 20-28. Eșec usturător pentru ”dulăi”. Bucureștenii, ultimii în grupă
profimedia-0644802691
Video UEFA a ales golurile săptămânii în Liga Campionilor. “Torpila” lui Thiago Alcantara, pe primul loc
profimedia-0575908833
Galerie Foto Tabloul optimilor din UEFA Champions League! Cum arată urnele pentru tragerea la sorți
Digi Sport 1 Live
Acum

Video CSM Bucureşti a câștigat Liga Campionilor! A învins-o pe Gyor la loviturile de departajare

08.05.2016, 20:54

CSM București a câștigat Liga Campionilor la sezonul de debut în cea mai puternică întrecere a cluburilor! În marea finală, echipa antrenată de danezul Kim Rasmussen a învins-o la loviturile de departajare pe Gyor, scor 4-1, după 22-22 în primele 60 de minute și 25-25 la finalul celor două reprize suplimentare.

csm bucuresti finala liga campionilor - gyor
  • Campionatul Mondial de handbal: Olanda - România, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • EHF Champions League: Dinamo - HC Motor, joi, ora 19:45, Digi Sport 1

După ce a câştigat clar semifinala cu Vardar Skopje cu 27-21, CSM Bucureşti a făcut un joc excelent în apărare, un mare merit având antrenorul Kim Rasmussen, care a făcut o serie de mişcări tactice inspirate. După ce Jelena Grubisic a apărat foarte bine poarta în timpul meciului, Rasmussen a introdus-o pe final pe brazilianca Mayssa Pessoa, iar aceasta a avut câteva intervenţii excelente, punând umărul la intrarea în prelungiri, pentru ca apoi să apere două aruncări de la 7 metri la şuturile de departajare. Cea mai bună jucătoare a fost însă suedeza Isabelle Gullden, autoare a 15 goluri (una dintre ele la loviturile de departajare).

CSM Bucureşti a condus cu 2-1, dar apoi Gyor a trecut la conducere şi a avut maxim două goluri în plus, 9-7 (20) şi 10-8 (21), însă echipa noastră a egalat şi a intrat la pauză cu un gol în plus, 13-12.

În repriza a doua, CSM a făcut 14-12 (33), dar apoi a ratat desprinderea, iar Gyor a revenit în avantaj, după 3 goluri consecutive, 15-14 (38). CSM a rămas în permanență aproape de vicecampioana Ungariei şi chiar a condus cu 18-17 (46) şi 19-18 (49), dar Gyor conducea cu 21-19 când mai erau 5 minute de jucat. Finalul timpului regulamentar a fost incandescent, dar CSM a reuşit să revină şi să egaleze la 21-21, Gorbicz a adus-o pe Gyor în avantaj în ultimul minut, dar Torstensson a egalat, 22-22, când mai erau doar câteva secunde.

Debutul prelungirilor a fost mai bun pentru echipa maghiară, care a încheiat prima repriză cu scorul de 24-22 în favoarea sa. CSMB a revenit din nou în partea a doua şi a reuşit egalarea din 7 metri, cu două secunde înainte de final.

La aruncările de departajare, Gullden, Martin, Rodrigues şi Brădeanu au transformat pentru CSM, iar Kovacsics pentru Gyor. Mayssa Pessoa a apărat şuturile expediate de Groot şi Loke.

Gyor câştigase de două ori trofeul în ultimii trei ani (2013, 2014).

România a mai câştigat de două ori cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, când aceasta se numea Cupa Campionilor Europeni, Ştiinţa Bucureşti (1961) şi Rapid Bucureşti (1964). Universitatea Timişoara a jucat finala în 1973, Ştiinţa Bacău în 1986, iar Oltchim Rm. Vâlcea a disputat finala Champions League în 2010.

Loturile din finală:

CSM Bucureşti: Jelena Grubisic, Mayssa Pessoa, Alina Iordache - Isabelle Gullden (15 goluri), Iulia Curea, Ana Paula Rodrigues Belo (2), Line Anna Ryborg Jorgensen, Cristina Vărzaru (1), Bianca Bazaliu, Aurelia Brădeanu (1), Linnea Torstensson (3), Cristina Nan, Ekaterina Vetkova, Carmen Martin Berenguer (4), Oana Manea (3), Maria Fisker. Antrenor: Kim Rasmussen.

Gyor: Kari Aalvik Grimsbo, Eva Kiss - Jana Knedlikova (1), Ida Alstad, Heidi Loke (8), Anette Emma Hudak, Julia Harsfalvi, Anita Gorbicz (1), Aniko Kovacsics (3), Linn Jorum Sulland (3), Rita Lakatos, Eduarda Amorim (5), Adrienn Orban, Cornelia Groot (4), Yvette Broch (1), Gabriella Toth. Antrenor: Martin Ambrosio.

Au arbitrat Kjersti Arntsen, Guro Roen (ambele din Norvegia); delegaţi EHF: Carmen Manchado Lopez (Spania), Mona Forstrom (Finlanda).


CSM - Gyor 4-1: GOL CSM! Aurelia Brădeanu marchează și aduce trofeul Ligii Campionilor la București!

CSM - Gyor 3-1: Ratare pentru Gyor! Pessoa a apărat și aruncarea lui Heidi Loke!

CSM - Gyor 3-1: GOL CSM! Rodrigues a marcat cu o aruncare puternică și avem două goluri în față!

CSM - Gyor 2-1: Ratare Gyor! Pessoa a blocat cu piciorul o aruncare a lui Groot!

CSM - Gyor 2-1: GOL CSM! Carmen Martin înscrie cu o aruncare cu podeaua.

CSM - Gyor 1-1: Gol Gyor, Kovacsics înscrie cu o aruncare puternică.

CSM - Gyor 1-0: GOL CSM! Gullden marchează prima la loviturile de la 7 metri.

VIDEO Aruncările de la 7 metri


Min. 70: GOL CSM! Gullden transformă aruncarea de la 7 și egalează! S-a renunțat la două noi reprize suplimentare și se trece direct la loviturile de departajare.

Min. 70: Aruncare de la 7 metri pentru CSM și a doua eliminare pentru maghiare! Gorbicz, eliminată două minute.

Min. 70: Eliminare de două minute pentru Amorim, după un faulpt tare asuprea lui Torstensson. Martin Ambros, antrenorul lui Gyor, cere time-out, cu 33 de secunde înainte de finalul celei de-a doua reprize suplimentare.

Min. 68: GOL CSM! Gol Oana Manea, care a pivotat excelent pe centru și a aruncat bine, pe lângă portarul advers. 25-24 pentru Gyor.

Min. 68: Gol pentru Gyor, reușit de Groot, iar maghiarele au din nou două goluri avans, scor 25-23.

Min. 66: GOL CSM! Tostensson înscrie cu o aruncare puternică și bucureștencele se apropie la un gol de Gyor, care are 24-23 în acest moment.

Min. 65: Pauză. Iulia Curea a scăpat pe un contraatac și a marcat, dar golul nu a fsot validat, pentru că a aruncat după expirarea timpului. Gyor are 24-22 înaintea celei de-a doua reprize de 5 minute. Doar maghiarele au marcat în prelungiri.

Min. 65: Bară pentru CSM! Carmen Martin a reușit un lob peste portarul advers, din flancul drept, dar mingea a lovit bara transverală.

Min. 63: Încă un gol pentru Gyor, care are două goluri în față în acest moment: 24-22. Avem o jucătoare mai puțin pe teren și antrenorul Kim Rasmussen scoate portarul și introduce o jucătoare de câmp, pentru a suplini atacul.

Min. 62: Tostensson se înalță și aruncă puternic, de la distanță, dar pe direcția portarului de la Gyor, care își păstrează echipa în avantaj.

Min. 61: Amorim marchează primul gol al prelungirilor și Gyor trece în avantaj încă din startul timpului suplimentar. 23-22 pentru maghiare.


Min. 60: Final! Cele 60 de minute se încheie la egalitate, scor 22-22 și vom avea prelungiri la Budapesta, în finala Ligii Campionilor. Se vor juca două reprize se câte 5 minute.

* Time-out cerut de Martin Ambros, cu două secunde înainte de final.

Min. 60: GOL CSM! Gol Torstensson, care egalează cu doar câteva secunde înainte de final. 22-22.

* Time-out cerut cu 15 secunde înainte de final. Kim Rasmussen a trasat sarcinile de atac și totul se va juca în puținul timp rămas de jucat din această finală.

Min. 60: Gol Gorbicz, din aruncarea de la 7 metri dictată pentru apărare în semicerc. Gyor conduce cu 22-21, cu 15 secunde înainte de final.

Min. 60: Apără Pessoa, dar arbitrele dau aruncare de la 7 metri pentru maghiare.

Min. 58: Încă o minge apărată excelent de aceeași Pessoa, la o aruncare a lui Amorim. La faza precedentă, portarul lui Gyor apărase tot cu piciorul o aruncare a lui Gullden, care a fost deviată.

Min. 57: Paradă bună reușită de Pessoa, care pe acest final de meci i-a luat locul în poartă lui Grubisic.

Min. 57: GOL CSM! Gullden marchează din nou, după o pătrundere excelentă și egalează pentru campioana României. 21-21.

Min. 56: Două parade bune reușite de Grubisic, care o păstrează pe CSM în joc. Gyor are avantaj de un gol și bucureștencele atacă.

Min. 55: Gol CSM! Carmen Martin înscrie de pe extrema dreaptă și ne apropiem la un gol. 21-20 pentru Gyor.

Min. 55: Groot marchează și Gyor are pentru prima dată avantaj de două goluri în această repriză a doua.

Min. 54: Aurelia Brădeanu aruncă peste poartă.

Min. 53: Grubisic apără foarte bine o aruncare a lui Gorbicz, de pe stânga atacului maghiar.

Min. 53: Time-out cerut de Martin Ambros, antrenorul maghiarelor.

Min. 52: Încă un gol pentru Loke, care le aduce pe maghiare în avantaj. 20-19 pentru Gyor.

Min. 51: Groot înscrie cu o aruncare de la șold și egalează din nou pentru maghiare.

Min. 49: GOL CSM! Gullden marchează dintr-o nouă aruncare de la 7 metri și CSM București conduce din nou, 19-18 în fața lui Gyor.

Min. 49: Loke egalează pentru Gyor cu un gol norocos. A aruncat din cădere, iar mingea a intrat în poartă după ce a ricoșat din bară în genunchiul portarului Grubisic. 18-18.

Min. 48: Încă o minge apărată excelent de Grubisic, la un lob încercat de adversare. O păstrează pe CSM în avantaj, scorul rămâne 18-17.

Min. 46: CSM conduce din nou! Paradă extraordinară a lui Grubisic, care lansează un contraatac finalizat cu gol de Carmen Martin, care a trimis în vinclul porții maghiare. 18-17 pentru CSM București în fața lui Gyor.

Min. 45: GOL CSM! Gol Isabelle Gullden, care și-a revenit după faultul dur pe care l-a suferit cu puțin timp în urmă. 17-17.

Min. 44: Amorim marchează și Gyor trece din nou în avantaj, scor 17-16.

Min. 43: Gullden e faultată tare de Kovacsics, care a scăpat de o eliminare.

Min. 42: GOL CSM! Gullden egalează la 16 dintr-o aruncare de la 7 metri obținută de Oana Manea, care le-a forțat pe adversare să se apere în propriul semicerc. 16-16.

Min. 42: Time-out cerut de Kim Rasmussen, antrenorul lui CSM.

Min. 41: Gol Gyor, prin Groot, iar maghiarele revin în avantaj, după o nouă eroare a lui Jorgensson. 16-15 pentru Gyor.

Min. 40: Ratare mare a maghiarelor, care ar fi putut profita de o greleașă a lui Jorgensson.

Min. 39: GOL CSM! marchează cu o aruncare pe sub portarul advers și CSM egalează. 15-15.

Min. 39: Încă o paradă foarte bună reușită de Grubisic, la o fază venită după o ratare a româncelor.

Min. 38: Al doilea gol consecutiv pentru Amorim, iar Gyor trece din nou în avantaj pe tabelă, scor 15-14.

Min. 36: Amorim marchează și restabilește egalitatea, cu o aruncare cu podeaua, care a păcălit-o pe Grubisic, portarul campioanei României. 14-14.

Min. 35: Gol Kovacsics, care o apropie pe Gyor la un singur gol. Finala rămâne în continuare foarte echilibrată, după ce Vărzaru a ratat o aruncare din acțiune, care ne putea duce la 3 goluri în față. CSM București are 14-13

Min. 34: Încă o paradă incredibilă a lui Grubisic, care a plonjat și a scos o minge care le putea apropia pe maghiare la un gol de CSM.

Min. 33: Gol CSM! Gol Isabelle Gullden, dintr-o nouă aruncare de la 7 metri obținută de Oana Manea. CSM București conduce pentru prima dată în acest meci la două goluri, scor 14-12.

Min. 32: Paradă reușită de Grubisic, la o aruncare a lui Kovacsics. A deviat ușor mingea, iar aruncarea s-a dus în bară.

Min. 31: CSM a avut primul atac, dar aruncarea decisivă s-a dus peste poartă.

Min. 31: Începutul reprizei secunde a finalei Ligii Campionilor, dintre CSM București și Gyor. Începem partea a doua cu avantaj numeric, în primele 30 de secunde.

* Pauză

Min. 30: GOL CSM! Cristina Vărzaru înscrie din aruncare de la 7 metri golul grație căruia bucureștencele intră la pauză în avantaj, scor 13-12.

Min. 30: Grubisic blochează o aruncare a lui Sulland. CSM are ultimul atac al reprizei și poate intra la pauză în avantaj. 

* Time-out cerut de Martin Ambros, antrenorul lui Gyor, cu 45 de secunde înainte de finalul primei reprize. Vom termina repriza în superioritate numerică

Min. 29: GOL CSM! Cristina Vărzaru readuce egalitatea, cu o aruncare de pe dreapta. 12-12.

Min. 29: Eliminare de două minute pentru Gyor, după un fault comis de Amorim asupra lui Rodrigues.

Min. 28: Iulia Curea se apără în semicerc și se acordă aruncare de la 7 metri, transformată fără probleme de Sulland. 12-11 pentru Gyor.

Min. 27: Gol CSM! Gullden ajunge la 100 de goluri în acest sezon de Liga Campionilor, grație unei aruncări de la 7 metri pe care a transformat-o, în ciuda faptului că portarul lui Gyor a deviat ușor mingea. Scorul este 11-11.

Min. 26: Gol Loke, care o readuce pe Gyor în avantaj după ce calcă și semicercul CSM-ului, înainte de a arunca. 11-10 pentru Gyor.

Min. 26: Încă o paradă pentru Grubisic! A păstrat egalitatea și bucureștencele au păstrat mingea, după un nou atac blocat al adversarelor. Apărare excelentă a CSM-ului, după time-out-ul cerut de Rasmussen. Heidi Loke a fost foarte bine blocat, după acel moment.

Min. 24: Gol CSM! Rodrigues egalează pentru campioana României, cu o aruncare de pe dreapta, la ultimul atac în superioritate numerică. 10-10.

Min. 23: Paradă superbă pentru Grubisic, din șpagat.

Min. 23: Gol CSM! Gullden marchează din aruncarea de la 7 metri acordată pentru faultul de la faza precedentă, CSM se apropie din nou la un gol, scorul e 10-9 pentru Gyor.

Min. 22: Eliminare de două minute și la maghiare, pentru Groot.

Min. 21: Gol Sulland, din aruncare de la 7 metri. Din nou diferență de două goluri pentru maghiare, 10-8.

Min. 21: Eliminare de două minute pentru Torstensson, pentru un fault la Amorim, iar arbitrele acordă și aruncare de la 7 metri pentru maghiare. Portarul lui CSM Grubisic, acuză dureri după ce a primit o minge în față și are o mică sângerare, rezolvată în cele din urmă de medic.

Min. 21: Carmen Martin înscrie, dar golul nu este validat, pentru o forțare.

Min. 20: Gol Loke, după o pasă genială a lui Amorim.


Min. 19: Oana Manea machează primul său gol în această seară și obține un cartonaș galben pentru Broch, care a ținut-o evident în momentul aruncării. 8-7 pentru Gyor.

Min. 18: Broch marchează după o greșeală a româncelor și avem pentru prima dată o diferență de două goluri pe tabelă. Este 8-6 pentru Gyor, în acest moment, iar antrenorul lui CSM kim Rasmussen, cere time-out.

Min. 18: Loke marchează pentru 7-6 în favoarea lui Gyor, cu o aruncare de pe centru.

Min. 17: Gol CSM! Linea Torstensson înscrie cu o aruncare de la 9 metri și scorul devine 6-6.

Min. 17: Amorim vine din lateral, pătrunde în forță și înscrie cu o aruncare puternică. 6-5 pentru Gyor.

Min. 17: Gullden înscrie dintr-o aruncare de la 7 metri obținută de Carmen Martin. Scorul este din nou egal, 5-5.

Min. 14: Gol Sulland, din aruncare de la 7 metri, Gyor revine la conducere, 5-4.

Min. 13: Isabelle Gulllden marchează al 4-lea său gol și restabilește egalitatea, 4-4. Jucătoarea suedeză de la CSM este, în acest moment, cea mai bună marcatoare a acestui sezon în Liga Campionilor.

Min. 12: Grubisic blochează o nouă aruncare a maghiarelor, reușind chiar să rețină o tentativă de lob din flancul drept al atacului lui Gyor.

Min. 11: Încă o paradă extraordinară reușită de Grubisic, față în față cu o adversară. Faza a continuat, iar lobul de pe stânga a trecut alături de poartă.

Min. 10: Încă un gol pentru Loke, ajunsă și ea la 3 reușite în acest meci, iar Gyor are 4-3 în acest moment.

Min. 10: GOOOL CSM! Gol Isabelle Gullden, autoarea tuturor celor 3 reușite ale româncelor. De această dată, suedeza a punctat cu o aruncare de pe linia de 9 metri, care a surprins portarul advers.

Min. 8: Kovacsics înscrie pentru Gyor, care trece din nou la conducere. Tensiune încă din primele minute la Budapesta.

Min. 7: Gol Loke, iar scorul este din nou egal, 2-2.

Min. 6: Gol CSM București, care conduce pentru prima dată în această seară! Tot Isabelle Gullden este autoarea golului.

Min. 6: Paradă excelentă reușită de portarul campioanei României, Grubisic.

Min. 4: Gullden restabilește rapid egalitatea, reușind primul gol al CSM-ului în finala Ligii Campionilor.

VIDEO Primele două goluri ale meciului

Min. 4: Heidi Loke deschide scorul pentru formația maghiară. Scorul a fost alb pentru 3 minute și jumătate.

UPDATE 18:45: Start al finalei Ligii Campionilor, dintre CSM București și Gyor!


CSM Bucureşti este la un un meci distanţă de a se încorona regina Europei. "Fiecare jucătoare de la CSM merită să ridice trofeul", este de părere Cristina Vărzaru, înaintea finalei cu Gyor.

CSM Bucureşti este în faţa celui mai important meci din istoria clubului. Fetele lui Kim Rasmussen au egalat performanţa obţinută de Oltchim în urmă cu 6 ani şi s-au calificat în finala Ligii Campionilor, unde o vor întâlni pe Gyor.

Campioana României poate deveni doar a doua echipă care câştigă trofeul la debutul în competiţie, după reuşita lui Zvezda, din 2008.

Misiunea handbalistelor lui Rasmussen va fi, însă, extrem de dificilă. Gyor le-a învins în cele două meciuri din faza grupelor principale şi a câştigat două dintre ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor.

"Va fi fantastic, un meci de luptă. Gyor este o echipă foarte puternică, dar noi arătăm bine în acest moment", a declarat Kim Rasmussen.

De trei ori câştigătoare a trofeului, cu Viborg, Cristina Vărzaru speră să repete performnaţa şi alături de o echipă din România.

"Eu consider că fiecare jucătoare de la CSM merită să ridice trofeul ăsta deasupra capului. Suntem aici cu obiectivul îndeplinit, deci nu avem absolut nimic de pierdut. Şi când nu ai nimic de pierdut, nu poţi să ai decât de câştigat", a spus Vărzaru.

În semifinala câştigată clar cu Vardar, scor 27-21, Oana Manea a fost una dintre cele mai bune echipe ale campioanei României, cu 4 goluri marcate. Jucătoarea de 31 de ani a fost pe teren la finala pe care Oltchim a pierdut-o în 2010, dar are încredere că de această dată deznodământul va fi altul.

"Va fi un meci foarte greu, mai ales că au foarte mulţi suporteri care le susţin, dar eu am încredere în echipa mea. Dacă o să fim la fel de concentrate şi motivate, lupta se va da pe teren şi acolo vom demonstra care a fost mai bună", a precizat Manea.

Confruntarea dintre CSM Bucureşti şi Gyor va fi transmisa astăzi, de la ora 18:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cu 2 ore şi jumătate înainte, tot la Digi Sport 1, Cristina Neagu va încerca să termine pe podium. Buducnost o înfruntă pe Vardar, în finala mică.

Etichete: liga campionilor , liga campionilor handbal , csm bucuresti , video liga campionilor digi sport , csm liga campionilor , liga campionilor csm bucuresti handbal , csm liga , liga campionilor romania , csm trofeu , csm buuresti liga campionilor , csm bucuresti campioana , liga campionilor csm bucuresti trofeu , trofeu liga campionilor csm , video liga campionilor trofeu , video liga campionilor trofeu csm , video liga campionilor handbal , video csm bucuresti handbal , v gyor


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Digi24
20 de tineri au fost condamnați la moarte pentru uciderea unui student
20 de tineri au fost condamnați la moarte pentru uciderea unui student

Un tribunal din Bangladesh a condamnat miercuri la moarte 20 de persoane în legătură cu uciderea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabrin-sburlea3
Transformarea spectaculoasă a unui fost internațional român. S-a lăsat de fotbal la 32 de ani și muncește în Germania

S-a lăsat de sport, deși era o mare speranță. Acum, a ajuns milionară, la 26 de ani
lucy robson
Au ajuns la un acord! Cât plătește miliardarul rus Roman Abramovich pentru "tancul maghiar"
Manchester City v Chelsea, UEFA Champions League, Final, Football, Estadio do Dragao, Porto, Portugal - 29 May 2021
A dat lovitura! Cum face o fostă sportivă 5 milioane € pe an cu o idee care poate părea banală
lucy
Leo Messi l-a depășit pe legendarul Pele și a intrat definitiv în istoria fotbalului
leo-messi11
Recomandările redacției
profimedia-0575908833
Galerie Foto Tabloul optimilor din UEFA Champions League! Cum arată urnele pentru tragerea la sorți

Discursul lui Xavi după ce FC Barcelona a părăsit Champions League: "Vom încerca să câștigăm Europa League"
profimedia-0647026816
FC Barcelona, eliminată din UEFA Champions League după 21 de ani! Ce jucători aveau catalanii în 2000
profimedia-0647033673
Video Lille și Salzburg au eliminat Sevilla și Wolfsburg din Champions League! Spectacol în Grupa G
profimedia-0647038505
Citește și
Video Dortmund – Beșiktaș 5-0. Haaland și Reus au făcut spectacol. Germanii merg în Europa League
profimedia-0646861190
Video Ajax – Sporting 4-2. Olandezii câștigă grupa C, cu maximum de puncte
profimedia-0646857278
Emily Ratajkowski, în costum de baie și căciulă de blană. Cum arată modelul criticat că și-a arătat corpul la 11 zile de când născuse
Emily Ratajkowski, în costum de baie și căciulă de blană. Cum arată modelul criticat că și-a arătat corpul la 11 zile de când născuse
"Frăția" Nuțu Cămătaru - Becali, un nou episod! De ce a refuzat un luptător celebru să fie omul lui Gigi
"Frăția" Nuțu Cămătaru - Becali, un nou episod! De ce a refuzat un luptător celebru să fie omul lui Gigi
Ședință de urgență la Dinamo. Ce vor să decidă DDB și Nicolae Badea în privința lui Mircea Rednic
Ședință de urgență la Dinamo. Ce vor să decidă DDB și Nicolae Badea în privința lui Mircea Rednic
Catherine Zeta-Jones, dans în colanți la cea mai nouă ședință foto. Fanii s-au împărțit în două tabere după ce au văzut imaginile
Catherine Zeta-Jones, dans în colanți la cea mai nouă ședință foto. Fanii s-au împărțit în două tabere după ce au văzut imaginile
Ruby, încă o mostră de senzualitate pe Instagram. În ce ipostază a pozat bruneta, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama
Ruby, încă o mostră de senzualitate pe Instagram. În ce ipostază a pozat bruneta, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama
Descoperirea care schimbă o parte din istoria românilor din Iași. Localnicii sunt și ei uimiți de ele
Descoperirea care schimbă o parte din istoria românilor din Iași. Localnicii sunt și ei uimiți de ele
Cristina Neagu a dat un tun financiar! A semnat noul contract pe un salariu fabulos
Cristina Neagu a dat un tun financiar! A semnat noul contract pe un salariu fabulos
Deja-vu pentru Xavi. A făcut parte din echipa Barcelonei care a bifat ultimul record negativ în Liga Campionilor
Villarreal CF v FC Barcelona - La Liga Santander, Spain - 27 Nov 2021
Veste bună pentru Barcelona. Bayern are absențe importante înaintea meciului de miercuri
FC Barcelona v Bayern Munich, UEFA Champions League 2021-2022, date 1. Football, Camp Nou Stadium, Barcelona, Spain - 14 Sep 2021
Video Dinamo, umilită de Veszprem în Liga Campionilor. Record negativ pentru “dulăi”
HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-TELEKOM VESZPREM HC, LIGA CAMPIONILOR (28.10.2021)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Ruby, încă o mostră de senzualitate pe Instagram. În ce ipostază a pozat bruneta, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama
Ruby, încă o mostră de senzualitate pe Instagram. În ce ipostază a pozat bruneta, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama
Digi World
Răsturnare de situație în ceea ce privește originile Covid-19. Cine a fost, de fapt, prima persoană care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2
Răsturnare de situație în ceea ce privește originile Covid-19. Cine a fost, de fapt, prima persoană care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2
Digi Animal World
Cum reacționează un câine pus de stăpâna lui la dietă întrece orice imaginație. Imaginile sunt virale
Cum reacționează un câine pus de stăpâna lui la dietă întrece orice imaginație. Imaginile sunt virale
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate