Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea / Foto: captură Digi Sport

Video Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea 38-31. Patru eșecuri din patru meciuri pentru vâlcence în Champions League

articol scris de Digi Sport
17.10.2020, 20:30
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Gyor -SCM Râmnicu Vâlcea s-a încheiat 38-31, iar elevele lui Florentin Pera au bifat al patrulea eșec din tot atâtea meciuri în Champions League.

Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea 38-31. Româncele au condus la pauză

Echipa vâlceană a făcut o primă repriză de excepţie şi a intrat la pauză în avantaj, dar în partea secundă a cedat şi a primit 23 de goluri, marcând doar 14. SCM nu a fost condusă niciodată în prima repriză şi a avut pe tabelă la un moment dat un avantaj de patru goluri, 11-7, 12-8, iar la pauză a condus cu 17-15.

Gyor, deţinătoarea trofeului, a avut nevoie de doar patru minute din repriza a doua pentru a prelua conducerea (19-18). Avantajul echipei gazdă a crescut constant şi a ajuns chiar la zece goluri, 33-23, 36-26, câştigând în cele din urmă cu 38-31.

Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea 38-31. Echipa lui Pera are 4 eșecuri din 4 meciuri

Pentru echipa pregătită de Florentin Pera au marcat Mireya Gonzalez 8 goluri, Asma Elghaoui 6, Kristina Liscevic 3, Evgenija Minevskaja 3, Ann Grete Norgaard 3, Zeljka Nikolic 2, Marta Lopez 2, Jelena Trifunovic 2, Maren Aardahl 1, Cristina Florica 1.

Golurile echipei din Gyor au fost înscrise de Estelle Nze Minko 10, Viktoria Lukacs 8, Veronica Kristiansen 6, Anita Gorbicz 4, Kari Brattset Dale 3, Csenge Reka Fodor 2, Anne Mette Hansen 2, Stine Oftedal 2, Eduarda Amorim 1.

SCM Râmnicu Vâlcea a suferit a patra înfrângere în grupă, în tot atâtea partide jucate. Echipa vâlceană are şi un meci amânat.

Duminică vor avea loc partidele Podravka Vegeta Koprivnica - Odense Handbold, Brest Bretagne Handball - ŢSKA Moscova şi BV Borussia 09 Dortmund - Buducnost Podgorica.

Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc în clasament, cu 8 puncte (5 jocuri), urmată de ŢSKA, 7 p (4 j), Brest Bretagne Handball, 6 p (4 j), Odense Handbold, 6 p (4 j), Podravka Vegeta, 2 p (3 j), BV Borussia 09 Dortmund, 2 p (4 j), Buducnost, 1 p (4 j), SCM Ramnicu Vâlcea, 0 p (4 j).

În etapa următoare, pe 24 octombrie, SCM Râmnicu Vâlcea va juca acasă cu BV Borussia 09 Dortmund.

 

LIVE VIDEO Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea:

UPDATE min. 60: Final de meci. Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea se termină 38-31. Româncele au înscris ultimele două goluri ale meciului.

UPDATE min. 30: Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea 14-17. Asma Elghaoui stabilește scorul pauzei cu o execuție spectaculoasă.

UPDATE min. 1: SCM Râmnicu Vâlcea deschide scorul, prin Gonzalez.

UPDATE min. 1: Începe meciul.


Știrea inițială:

SCM Râmnicu Vâlcea are și un meci mai puțin disputat, după ce partida programată în weekend-ul precedent, contra formației Podravka Koprivnica, a fost amânată. Decizia a fost luată de Federația Europeană de Handbal la recomandarea Direcției de Sănătate Publică Vâlcea. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea a emis o hotărâre pe raza județului, ca în perioada 1-14 octombrie să suspende toate evenimentele sportive, culturale, artistice.

Gyor și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit de două ori și în sezonul precedent din Liga Campionilor. Sportivele din Ungaria s-au impus în ambele meciuri din faza grupelor, scor 29-20, respectiv 35-29.

Gyor, campioana Europei în 2017, 2018 și 2019, este neînvinsă în acest sezon, având 6 puncte în patru meciuri, după cele două victorii (43-28 cu Podravka și 32-25 cu Odense) și cele două remize (27-27 cu ȚSKA Moscova și 25-25 cu Bret).

Liderul grupei este ȚSKA Moscova, cu 7 puncte.

Etichete: ehf , handbal , liga campionilor , gyor , scm ramnicu valcea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Morgan Rowan și Tali Shapiro au povestit într-un documentar realizat de People - „People Magazine Investigates: Surviving a Serial Killer” - cum au reușit să scape cu viață din mâinile unui criminal în serie numit „Dating Game Killer”.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Citeşte şi

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Video Metz - CSM București 29 - 23! ”Tigroaicele” ratează Final Four-ul Ligii Campionilor. Adi Vasile, OUT

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”