Handbalistele de la CSM București, pe Arena Națională / Foto: INQUAM

Video&Foto Imagini inedite. Cristina Neagu și toată echipa CSM București, antrenament pe Arena Națională

10.07.2020, 17:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, vineri, că antrenamentele desfăşurate de la reunirea de luni pe Arena Naţională decurg bine, el precizând că jucătoarele au venit pregătite la lot în ciuda pauzei lungi provocate de pandemia de coronavirus.

"Antrenamentele pe stadion merg bine, pentru perioada asta e oricum normal să ne antrenăm mai mult afară, să avem grijă de partea fizică şi să ne îmbunătăţim capacitatea de efort. Stadionul arată bine şi în plus e o plăcere să alergi pe iarba de pe Arena Naţională. Alergăm pe iarbă, dar în afara tuşelor, e spaţiu suficient.

Ca în fiecare an, suntem plăcuţi surprinşi că fetele vin pregătite la reunire. Sunt profesioniste. Anul acesta într-adevăr era un semn mai mare de întrebare având în vedere situaţia, dar au venit la lot într-o formă foarte bună, suntem foarte mulţumiţi de nivelul lor. Cred că deja am câştigat teren din săptămâna a doua, nu din prima", a spus tehnicianul înaintea antrenamentului de vineri.

El speră ca situaţia în ceea ce priveşte pandemia de COVID-19 să nu se agraveze pentru ca autorităţile să nu decidă efectuarea antrenamentelor doar în cantonamente închise.

"Nu aş spune că ne e frică de acest virus, mai degrabă aş spune că e o grijă, ceva la care ne gândim. Ce putem să facem este să fim puţin mai responsabili, mai mult decât atât nu ştiu cum s-ar putea rezolva situaţia asta.

Fără să fiu vreun doctor, aş spune că la un moment dat ar trebui să vedem cum e să trăim cu acest virus pe lângă noi decât să ne speriem atunci când găsim încă un infectat. Sper să nu se ajungă din nou la acea decizie privind cantonamentele închise. Nu de alta, dar e aproape imposibil pentru multe sporturi din România să respecte acele reguli, e foarte greu", a explicat el.

Iulia Curea, debut ca antrenor secund la CSM București

Adrian Vasile s-a arătat bucuros de colaborarea cu Iulia Curea, jucătoare care a preluat funcţia de antrenor secund din acest sezon.

"Iulia se descurcă bine, e atentă la tot ce se întâmplă. E un om ambiţios, care tot timpul a învăţat repede lucrurile pe care le-a văzut. E un ajutor, aşa cum am ştiut de la început că o să fie, şi sperăm să avem un drum cât mai lung.

Într-adevăr, a spus şi ea ce spuneam şi eu înainte, să fii jucător e mult mai uşor (n.r. - decât postura de antrenor). A fost o plăcere să le văd pe jucătoare antrenându-se, dar după primele două zile recunosc că şi eu şi Iulia am ajuns acasă extrem de obosiţi. Pentru să suntem dezobişnuiţi după atâtea luni de pauză. Dar e acea oboseală pe care îţi place să o simţi", a afirmat Vasile.

Referitor la lot, tehnicianul a precizat că nu îşi mai doreşte transferuri în momentul de faţă.

"Sunt mulţumit de lot, nu aş vrea să facem niciun alt transfer acum. Tot ce îmi doresc e ca fetele să fie sănătoase. Eventual ca acea suspendare sau îngheţare a suspendării pentru Bianca Bazaliu (n.r. - pentru dopaj) să fie cât mai scurtă şi să o putem avea din nou în teren. Îmi place că lotul pe care îl avem acum conferă un rol clar fiecărei jucătoare şi atunci implicarea ei este cu atât mai mare", a explicat Vasile.

Galerie Foto

Adrian Vasile a menţionat că grupa din care face parte CSM Bucureşti în Liga Campionilor este una echilibrată.

"Grupa din Liga Campionilor este echilibrată. Acest sistem cu două grupe de 8 echipe nu ar avea cum să fie altfel decât echilibrat. Sunt două echipe cu care am jucat anul trecut, nu că ar avea mare legătură de la un sezon la altul, dar sunt cam aceleaşi jucătoare şi atunci avem deja o memorie destul de bună a acestor echipe. Aşa că de abia aştept să jucăm împotriva lor", a spus el.

De altfel, tehnicianul se aşteaptă la o luptă dificilă şi în campionatul intern.

"În campionat sezonul arată mai echilibrat decât cel trecut pentru că este cel puţin o echipă care s-a întărit. Cred că este un lucru foarte bun pentru campionatul României, care cred că este al doilea la nivel internaţional. În final tot un campionat puternic va ajuta şi echipa naţională a României. Aşa că în spiritul fair play-ului sper să avem un campionat puternic şi echilibrat care să ajute prima reprezentativă", a mai afirmat Adrian Vasile.

Ediţia 2020-2021 a Ligii Naţionale la handbal feminin va începe la 27 august, CSM Bucureşti urmând să întâlnească în prima etapă, în deplasare, formaţia SCM Gloria Buzău.

Agerpres

Etichete: handbal , csm bucuresti , adrian vasile , ceistina neagu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

Video CSM București - Metz 24-27. ”Tigroaicele” nu le-au făcut față franțuzoaicelor! Vor încerca ”remontada” în retur

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă