Naomi Osaka a aprins Flacăra Olimpică / Sursă foto: Getty Images

Galerie Foto Naomi Osaka a aprins Flacăra Olimpică de la Tokyo! Imagini spectaculoase cu momentul pe care nu îl va uita niciodată

articol scris de Digi Sport
23.07.2021, 19:48
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo are loc vineri, iar cel mai așteptat moment a fost fără doar și poate aprinderea Flăcării Olimpice.

Cea care a făcut onorurile a fost nimeni alta decât nipona Naomi Osaka, a doua cea mai bună jucătoare de tenis din lume, conform clasamentului WTA. 

Galerie Foto

Naomi Osaka a aprins Flacăra Olimpică de la Tokyo

După ce s-a plimbat din mână în mână pe la mai mulți conaționali de-ai săi, Osaka a primit și mai apoi a aprins Flacăra Olimpică, gest prin care a fost scos în evidență motto-ul Olimpiadei din acest an, "Mai puternici împreună". Culoarea torței a fost asemănătoare florilor de cireș, unul dintre simbolurile Țării Soarelui Răsare.

Astfel, Naomi Osaka intră în compania selectă a unor mari sportivi care au aprins Flacăra Olimpică, printre care îi amintim pe Muhammad Ali, Rafer Johnson, Yuna Kim, Paavo Nurmi sau Wayne Gretzky.

Naomi Osaka va participa la conferințele de presă de la JO

Se pare că oficialii Comitetului Olimpic din Japonia au convins-o pe pe Naomi să comunice! Eleva lui Wim Fissette a anunțat că va participa și la conferințele de presă din cadrul JO de la Tokyo.

Japoneza a provocat în acest an un imens scandal în lumea tenisului, s-a retras în timpul turneului de la Roland Garros după ce a fost amendată că nu participă la conferințele de presă, dar a spus pas și celui de-al treilea turneu de GS al anului, Wimbledon, care se desfășoară în aceste zile.

"Naomi dorește mai mult timp liber pentru a și-l petrece cu cei apropiați", explica înainte de Wimbledon agentul sportivel, Stuart Duguid. 

Etichete: jocurile olimpice , olimpiadă , tokyo , naomi osaka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

Ana Maria Brânză va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franța. ”Este ceva excepţional”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”