Antrenament al naționalei de rugby / Foto Facebook Alin Petrache

"Stejarii" se antrenează în noroi. Alin Petrache: "E cineva vinovat? Simte cineva ceva când vede aceste imagini?"

articol scris de Digi Sport
18.03.2021, 13:40
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a publicat pe pagina sa personală de Facebook mai multe fotografii cu condițiile în care se pregătesc componenții naționalei de rugby.

Recent, ”Stejarii” au obținut o victorie importantă în fața Portugaliei, scor 28-27, în cadrul unui meci din Rugby European Championship 2021, și se pregătesc pentru partida cu Spania în condiții greu de descris.

Alin Petrache: ”Mai am să îi iau pe sportivi la mine acasă, în rest le-am făcut pe toate”

„MUDNESS. Așa titrau ziarele britanice în urmă cu câțiva ani când, la un meci de fotbal, terenul arătase foarte rău.

Acesta, este din păcate, cuvântul de ordine în 2021 pentru Stejari. Există un sentiment de abandonare pe care, atât jucătorii naționalei, cât și managementul Federației îl experimentăm în acest zile.

Suntem poate singura națională masculină cu șanse de a ne califica la o Cupă Mondială și ne antrenăm la sălile de forță de la malluri, facem placaje pe teren sintetic și ne petrecem după-amiezile în autocar, în traficul din București.

Sigur, cei mai viteji vor spune că pe vremea lor se juca cu zăpadă pâna la brâu și se reușeau niște performanțe extraordinare. Dar în 2021 acel heirup nu mai există. Sportul este o industrie și când vezi cam la ce detalii s-a ajuns în ziua de azi trebuie să fii conștient că poți juca din pasiune cam 30 de minute, după aceea știința și calitatea antrenamentului își spun cuvântul.

Pot să îi cert eu sau altcineva pe sportivi acum? Când aveam cea mai mare nevoie de stadion și de condiții vedem Arcul de Triumf doar la televizor. Arată foarte bine în poze.

Cred că mai mult de atât nu pot scoate nici eu de la sistem. Mai am să îi iau pe sportivi la mine acasă, că altfel cred că le-am făcut pe toate. E cineva vinovat? Simte cineva ceva când vede aceste imagini? Mă refer la cei cu putere de decizie.

Dacă vom câștiga este 100% meritul sportivilor și al antrenorilor. Dacă nu vom câștiga poate vom avea mai multe șanse anul viitor când jucăm în deplasare și ei au un teren mai bun.

Indiferent de rezultatul de sâmbătă, eu voi rămâne alături de băieți și de staff și vom lupta până la final pentru calificare. Cum a zis Mihai Macovei. Suntem o mână de oameni…… Restul e poveste”, a scrie Petrache, pe pagina sa de Facebook.

Gigi Becali vrea FCSB pe Arcul de Triumf: ”Vorbim cu Petrache, dacă ne lasă, ne rugăm de el”

Gigi Becali și-a exprimat intenția ca FCSB să joace pe noul stadion ”Arcul de Triumf” și l-a ironizat pe Alin Petrache, care va avea un cuvânt important de spus cu privire la închirierea noii arene.

O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă, acolo o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă să faci. Eu nu mai sunt ăla să mă cert. Jucăm unde ne lasă. Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, el e proprietar.

Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă jucăm. Nu stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Alin Petrache, președintele FRF, a declarat în repetate rânduri că își dorește ca stadionul Arcul de Triumf să rămână doar pentru rugby, astfel că FCSB, club care a depus deja cerere oficială să joace pe noua arenă, are șanse mici să fie ”primită”, așa cum e cazul și cu stadionul din Ghencea.

Etichete: arcul de triumf , rugby romania , alin petrache , stejarii rugby


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

SOLD-OUT! Meciul de SuperLigă la care s-au vândut toate biletele scoase la vânzare

Foto Unde s-a antrenat Universitatea Craiova în ziua derby-ului cu FCSB: Alex Mitriță, absent

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”