Accident Freddy Rincon / Foto: Captură video Twitter@SUPERNOTICIAS

Acuzații după moartea fostului jucător de la Real Madrid, Freddy Rincon: "Tatăl meu nu era la volan"

articol scris de Digi Sport
16.04.2022, 12:18
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Vestea morții lui Freddy Rincon (55 de ani), după un accident de mașină, a îndurerat Columbia, însă fiul fostului jucător de la Real Madrid, Sebastian, susține că nu tatăl său era cel care conducea mașina.

În plus, Sebastian Rincon (28 de ani) îl îndeamnă pe adevăratul șofer să se predea poliției, după ce unii martori ar fi văzut că Freddy ar fi fost pasager.

Sebastian Rincon: "Tatăl meu nu era la volan"

"Sper să meargă să spună adevărul. Sperăm că Dumnezeu va avea grijă să se facă dreptate și că procurorii își vor face treaba. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că tatăl meu nu era la volan.

Eu sunt foarte calm, pentru că, în ciuda tuturor acuzațiilor false, adevărul va ieși la iveală", a spus Sebastian Rincon, care este și el jucător de fotbal și evoluează la Boca Juniors.

Inițial, fostul milocaș Freddy Rincon a fost identificat drept șoferul mașinii de teren care a intrat în coliziune cu un autobuz. În plus, unul dintre pasageri, Lorena Cortes, care a fost rănită ușor, a precizat că Rincon conducea.

Pe camerele de supraveghere se observă că, după coliziune, două persoane ies din mașina în care se afla Rincon și se urcă într-un taxi, care se afla la fața locului.

Tot pe camere se vede că mașina în care se afla Rincon a trecut pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a fost lovită de autobuz.

Freddy Rincon a murit după un accident rutier

Accidentul s-a produs luni dimineața, în jurul orei 4:00, când un autobuz al reţelei de transport în comun din Cali a intrat în coliziune cu un Ford Escape.

Supranumit "El Coloso" (Colosul), Freddy Rincon a fost unul componenţii Generaţiei de Aur a naţionalei Columbiei, alături de care a participat la la trei Cupe Mondiale consecutive (1990, 1994, 1998).

Freddy Rincon a fost titular în naționala Columbiei în ambele partide pe care naționala sa le-a pierdut împotriva României, la Cupa Mondială din 1994, scor 1-3, dar și la cea de la Cupa Mondială din 1998, scor 0-1.

A marcat un gol contra Germaniei, în remiza, scor 1-1, de la Cupa Mondială din 1990. În 1995, Real Madrid a plătit celor de la Napoli 3 milioane de euro în schimbul său.

  • Rincon a adunat 84 de meciuri și 17 goluri pentru sud-americani și e considerat unul dintre cei mai valoroși mijlocași din istoria acestei țări.

La nivel de club, el a jucat pentru echipele Real Madrid, SSC Napoli, Palmeiras, Corinthians şi America de Cali.

Etichete: freddy rincon , sebastian rincon , accident rincon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”