Noua arenă de la Timișoara va semăna cu stadionul Ilie Oană din Ploiești

Al treilea stadion nou din România anunțat astăzi! Unde se va construi noul "OZN Arena"

20.04.2018, 20:00
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

În ziua în care s-a anunțat că la Iași s-ar putea construi o arenă de 25.000 de locuri, iar în București ar putea apărea un nou stadion, de 10-15.000 de locuri, primarul Timișoarei a anunțat că până în 2020 va fi dată în uz o nouă arenă și în orașul de pe Bega. Aceasta va fi dedicată însă cu prioritate rugby-ului.

Nicolae Robu a dat vestea prin intermediul contului său de facebook, dezvăluind că noua arenă din Timișoara va semăna cu stadionul Ilie Oană din Ploiești.

"Acesta este modelul de stadion pe care îl am în vedere pentru stadionul de 15.000 de locuri pe care îl va construi Primăria în Complexul Sportiv și de Agrement Calea Buziașului.

În poze, avem stadionul din Ploiești, un stadion excelent după părerea mea, nu unul de lux, scump, ci unul frumos, funcțional, accesibil municipalității ca preț. Presupun că sunteți curioși să știți, stimați concitadini, în ce stadiu este acest proiect. Vă asigur că în niciun caz nu a fost uitat sau tratat neprioritar. Dimpotrivă! Procedurile legale iau, însă, foarte-foarte mult timp. Ei bine, suntem, acum, în stadiul de licitație pt contractarea elaboratorului studiului de fezabilitate și proiectului tehnic! În câteva luni, acestea vor fi elaborate. Imediat după, vom organiza licitația pt execuție. Asta înseamnă că în 2020, stadionul va fi introdus în uz, posibil cu o singură tribună -5 mii de locuri- pe una din lungimi, la început, dacă posibilitățile financiare nu ne vor permite să creăm toate cele 15.000 de locuri deodată.

Menționez că acest nou stadion va di dedicat cu prioritate rugby-ului, date fiind performanțele clubului Primăriei, SCM Timișoara Saracens" a scris edilul Timișoarei într-un mesaj pe facebook, alături de care a adăugat și câteva fotografii cu arena Ilie Oană din Ploiești.

Etichete: stadion , nicolae robu , stadion timisoara , stadion nou timisoara , stadion rugby


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Foto Planul anunțat, după ce construcția de 167.000.000€ din România a fost aprobată de Guvern: ”Garantez”

Foto Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”