Banel Nicolita / Foto Instagram@banelnicolita

"Am început să plâng! Domnul MM Stoica știa". Bănel Nicoliță și momentul în care s-a simțit "trădat" de familia sa

articol scris de Digi Sport
06.10.2023, 10:42
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Bănel Nicoliță (37 de ani) a evoluat pentru FCSB în perioada 2005 - 2011, iar fostul mijlocaș a povestit un episod care i-a lăsat un gust amar.

Bănel Nicoliță: "S-au dus la Gigi și au cerut bani."

Bănel Nicoliță a ajuns la începutul anului 2005 la FCSB, de la Poli Timișoara. La scurt timp, fotbalistul a plecat în cantonament alături de noii săi colegi, iar părinții săi au mers la Gigi Becali pentru a-i cere bani, fără ca fostul mijlocaș să știe.

"Ce vă povestesc e... S-au dus (n.r. părinții săi) la Gigi și au cerut bani. Eu nu știam, eram în cantonament. Domnul MM Stoica știa, dar nu mi-a zis atunci. Mi-a spus după aceea și am început să plâng.

M-a sunat un prieten și mi-a spus că părinții mei sunt la un bancomat și schimbă numai euro. Nu mă gândeam că au fost la nea Gigi. La vreo două zile, în cantonament acolo, m-a luat MM de-o parte și mi-a zis.

Eu nu am avut curajul să mă duc să-i cer 1.000 de dolari domnului MM Stoica pentru cantonament... Eram singur în cameră când mi-a zis că s-au dus la Gigi și el le-a dat, bineînțeles.

Am început să plâng, aveam 20 de ani. I-am zis atunci că nu mai are voie să meargă nimeni la domnul Becali în afară de mine, chiar dacă e mamă, tată, frate", a spus Bănel Nicoliță, în podcastul Business Philosophy, difuzat pe Youtube.

"Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut greșeala!"

În sezonul 2006-2007, clubul patronat de Gigi Becali a nimerit într-o grupă foarte frumoasă, dar extrem de grea în Champions League, cu Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev.

Pe 1 noiembrie 2006, formația condusă de Cosmin Olăroiu pierdea la limită pe “Santiago Bernabeu”, scor 1-0. Meciul avea să fie decis de un autogol al lui Bănel Nicoliță în minutul 69.

”Am plâns foarte mult atunci, numai eu știu prin câte am trecut. La un moment dat voiam să mă duc cu mașina în primul stâlp. Când am ajuns la 4 dimineața, aveam un Q 7 alb, m-am dus la Constanța… Până la urmă, mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut greșeala.

Aveam nevoie de ieșirea cu mașina să pot să mă regăsesc. Nu mai eram eu, era momentul ăla greu și știam bă… 20 și ceva de milioane.. autogol Bănel! Nu e ușor să gestionezi momentul și la o vârstă fragedă. Dar am avut colegii lângă mine, publicul, steliștii mei adevărați… aia mi-a dat putere.

Mama, săraca, în momentul când am dat autogol s-a bucurat crezând că am dat gol. I-am zis, nu, mamă, am greșit poarta”, a mai spus Nicoliță.

Etichete: banel nicolita , mm stoica , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

Exclusiv Marcel Pușcaș a participat la privatizarea Stelei: ”Numele a fost inclus”. Unde a greșit Gigi Becali

Exclusiv Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”

Citeşte şi

Alibec se antrenează deja cu Farul! Are ofertă și de la FCSB

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”