Anamaria Prodan și Dennis Man / Foto: Instagram / colaj Digi Sport

Exclusiv Anamaria Prodan, reacție după ce a câștigat 350.000€ din procesul cu Dennis Man: ”Nu pot fi bătaia de joc a nimănui”

articol scris de Digi Sport
18.01.2024, 23:12
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Procesul dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Dennis Man (25 de ani) se pare că ar fi ajuns la final.

Judecătorii i-au respins lui Man procedura de suspendare a executării silite în dosarul pe care acesta îl avea cu Anamaria Prodan, astfel că internaționalul român ar trebui să-i achite acum agentului FIFA 350.000 de euro.

Anamaria Prodan, după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: ”Este o chestiune de demnitate, de onoare, de seriozitate. Nu este despre bani”

Agenta FIFA l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că a ”rupt” contractul cu ea și s-a transferat la Parma cu implicarea firmei de impresariat consiliată de frații Becali. Man a pierdut în prima instanță, în 2022, a făcut apel, iar judecătorii au dat verdictul definitiv anul trecut.

Man a mai încercat o variantă, prin suspendarea executării silite, dar judecătorii n-au fost de acord.

Galerie Foto

Anamaria Prodan a confirmat informația, dar nu s-a referit strict la bani. Cea care s-a ocupat de impresarierea fotbalistului, până în momentul în care Man a plecat de la FCSB la Parma, în 2021, pentru 11 milioane de euro, spune că este mai mult o victorie de moral.

In plus, Prodan a mai precizat că nu se pune problema să mai facă acum ”pace” cu internaționalul român.

”Este o chestiune de demnitate, de onoare, de seriozitate, de profesionalism, de dreptate. Nu este despre bani.

Mă cunoașteți, sunt un om drept și profesionist, care respectă contractul și legea. Așa cred că trebuie să facem toți. Să respectăm un contract agreat de comun acord”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan: ”Am să mor cu dreptatea în mână. Am fost alături de el și la bine și la greu”

Agentul FIFA, care spune că a fost alături de Man și la bine și la greu, s-a simțit acum dezamăgită.

”Este un contract pe care eu l-am luat în serios, la care am muncit. Am fost alături de el la bine și la greu. Ca mai apoi să fiu bătaia de joc a cuiva… Nu există așa ceva în veci.

În fața oricui, indiferent cine este, am să mor cu dreptatea în mâna și nu am să fac compromisuri niciodată cât am să trăiesc, cum fac 99,9% dintre cei din lumea fotbalului.

Avocații mei m-au anunțat că este definitivă hotărârea. Le-am mulțumit și le sunt recunoscătoare pentru munca depusă. Le mulțumesc judecătorilor, care au făcut dreptate și cred cu tărie că în România magistra.ii nu se vând în fața nimănui”, a mai spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Etichete: parma , gigi becali , anamaria prodan , dennis man , man parma , anamaria prodan proces man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Impresarul lui Luka Modric a dat peste cap totul

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Citeşte şi

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”