Shakira și instructorul de surf Gorka Ezkurdia / Foto: captură Twitter @Marca

Anunțul Shakirei după ce a fost surprinsă cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr

articol scris de Digi Sport
03.12.2022, 21:04
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

De curând, în presa din Spania au apărut zvonuri potrivit cărora Shakira (45 de ani) și-ar fi refăcut viața după despărțirea de Gerard Pique (35 de ani) cu Gorka Ezkurdia (24 de ani), un instructor de surf.

Shakira, după ce a fost surprinsă cu instructorul de surf Gorka Ezkurdia: ”Nu am partener”

Galerie Foto

Gerard Pique a început o relație cu Clara Chia Marti după ce s-a despărțit de Shakira, iar jurnaliștii de la Marca au scris că și cântăreața din Columbia este pe cale să se îndrăgostească din nou. Sursa menționată anterior a prezentat și un video cu artista și instructorul de surf, iar la scurt timp Shakira a reacționat.

Fosta parteneră a lui Pique a negat informațiile și a transmis un comunicat oficial prin intermediul echipei sale de comunicare: ”Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira.

Mundo Deportivo, publicația în care a apărut mesajul Shakirei, dă asigurări că Ezkurdia a fost instructorul de surf al cântăreței și al copiilor săi încă de pe vremea când aceasta era împreună cu Gerard Pique și între ei s-a legat o prietenie, dar relația lor este strict profesională.

Shakira susține că muzica a funcționat ca o terapie pentru ea, după despărțirea de Pique

În urmă cu trei săptămâni, Shakira a oferit un interviu și a precizat că, în această perioadă, muzica a devenit o adevărată terapie pentru ea. La scurt timp după despărțirea de fundașul Barcelonei, columbianca a lansat o piesă care face clar referire la trăirile sale și la Pique. Acesta a fost și motivul pentru care fundașul de 35 de ani s-a și enervat.

"Cred că, să compun muzică este ca și cum aș merge la psiholog, numai că e mai ieftin. Mă ajută să îmi procesez emoțiile și să le fac să conteze. Mă ajută să mă vindec, este locul meu de refugiu.

Sigur că scriu despre mine uneori. Sincer, trebuie să folosesc și experiențele personale, dar e clar că există experiențe care sunt valabile universal printre femei, indiferent cine sunt ele", a spus Shakira, care susține că, în acest moment, copiii ei sunt pe primul loc.

În plus, Shakira susține că ea a fost cea care a trebuit să facă sacrificii pe plan profesional la momentul în care l-a cunoscut pe Pique.

"El voia să joace fotbal și să câștige trofee, iar eu a trebuit să-l susțin. Unul din noi trebuia să facă acest efort și acest sacrificiu. Și l-am făcut eu. Mi-am pus cariera pe planul secund și am venit în Spania. A fost un act de dragoste. Mulțumită acestui aspect, copiii au putut să aibă mama alături. Și am o legătură incredibilă cu ei", a explicat Shakira.

Etichete: shakira , gorka ezkurdia , shakira relatie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Remiza cu ”U” Cluj i-a ”pus capac”! Un fan dinamovist și-a spart televizorul: ”Încă se poate uita la emisiune”

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Citeşte şi

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”