Bănel Nicoliță și Vica Blochina / Foto: colaj Digi Sport

Bănel Nicoliță, adevărul despre relația cu o prezentatoare TV: ”De aceea am acceptat să spun. Credeți-mă”

articol scris de Digi Sport
21.09.2022, 20:45
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

În ultima vreme s-a vorbit despre o posibilă relație între Bănel Nicoliță (37 de ani) și Vica Blochina (47 de ani), prezentatoare TV care are un fiu cu fostul selecționer Victor Pițurcă (66 de ani).

Galerie Foto

Bănel Nicoliță, despre relația cu Vica Blochina: ”E un om foarte OK din toate punctele de vedere”

Cei doi s-ar fi cunoscut la un show TV și au avut câteva ieșiri în oraș, de ajuns pentru a se specula în legătură cu relația dintre ei. Bănel Nicoliță a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit că nu-l leagă nimic mai mult decât o prietenie de Vica Blochina.

Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva.

Nu există așa ceva între mine și Vica. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a transmis Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Soția lui Bănel Nicoliță l-a avertizat înainte de a investi la CS Făurei: ”Dacă pleci, distrugi familia”

Bănel Nicoliță a avut un vis, acela de a pune CS Făurei, echipa din localitatea sa natală, pe harta fotbalului românesc, iar pentru asta a pus viața personală pe plan secund și a pierdut sute de mii de euro.

Proiectul de la Făurei a eșuat, iar Bănel Nicoliță a rămas fără bani, fără familie și fără echipă. Fostul fotbalist s-a retras din conducerea formației sale de suflet și și-a deschis o școală de fotbal în București.

În momentul în care a decis să-și urmeze visul și să se întoarcă în localitatea sa natală din județul Brăila, Cristina, soția sa la momentul respectiv, a decis să divorțeze, iar cele două fete ale cuplului au rămas cu mama lor. Chiar dacă a fost avertizat că așa se va întâmpla, Nicoliță a mers mai departe, iar acum regretă amarnic.

Da (n.r.- regretă că a investit la CS Făurei)! Pentru că mi-am pierdut familia. Din cauza Făureiului mi-am pierdut copilașii. Mi-am pierdut banii, familia. Cele mai importante lucruri.

Nu mi-e de bani, pentru că-i puteam pierde oricând. Puteam risca într-o afacere, să cred în ea și să pierd. Dar familia? Am pierdut familia! Și nu se mai poate întoarce nimic! S-au adunat prea multe și am pierdut tot. S-a rupt tot!

Gândește-te că eu când am început acolo veneam și plecam la Făurei. Nu mai aveam timp de familie, de copii. Discuția de aici a plecat! I-am zis așa: `Am un vis, vrei să fii lângă mine în acest vis? Eu știu că banii ăștia se duc, știu că pierd, dar am un vis și vreau să fii lângă mine`.

I-am zis că nu mă duc la Făurei în fiecare zi, doar marțea și vinerea. Mi-a zis că nu vrea să fie lângă mine. `Dacă pleci la Făurei, distrugi familia. Nu ne mai oferi timpul tău, divorțăm`. M-am uitat stânga și dreapta, m-am urcat în mașină și am plecat.

Dar acum regret. Am ales greșit, dar am făcut-o conștient. Pentru fotbal și pentru oameni. Eu asta iubesc. Dar vezi, și asta eu mi-am asumat”, a dezvăluit Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a deschis academie de fotbal

  • 263 de meciuri a jucat Bănel Nicoliţă la Steaua, actuala FCSB
  • 35 de goluri şi 42 de pase decisive are Nicoliţă la FCSB
  • 4 trofee a luat Nicoliţă cu Steaua, două titluri, o Cupă şi o Supercupă
  • 37 de meciuri are Nicoliţă pentru naţionala României

"Vă spun sincer, am stat vreo oră pe Tik Tok și un suporter de la FCSB mi-a propus: 'de ce nu faci o școală de fotbal, că oricum tu iubești fotbalul, iubești copiii, am văzut că ai investit foarte mulți bani la Făurei'.

Am stat o zi, două, trei și zic: bă, ăsta chiar are dreptate. Și mi-a dat totul peste cap, am zis că nu mă mai gândesc la Făurei.

Am terminat cu Făurei, cu tot ce e acolo, le-am spus la băieți că voi pleca pentru că visul meu este să duc acești copii către echipele mari", a explicat Bănel Nicoliță.

Întrebat dacă FCSB are prioritate în a lua jucători de la școala lui de fotbal, Bănel a spus: "Cu siguranță că are prioritate, dar vom vedea unde se vor duce copilașii, unde își doresc și ei și ce cluburi îi vor. Cu siguranță vor crește într-un mediu bun".

Etichete: banel nicolita , vica blochina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Citeşte şi

Bănel Nicoliță l-a dat de gol pe Becali: ”Asta e ‘nebunia’ lui nea Gigi”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”