Adina, soția lui Alexandru Bourceanu / Foto: Instagram @adina.bourceanu

Ce spune soția lui Bourceanu despre noua ocupație a fostului căpitan de la FCSB: ”E bătaie de stradă”

articol scris de Digi Sport
09.11.2023, 17:26
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Alexandru Bourceanu (38 de ani), fost căpitan la FCSB și proaspăt campion mondial la minifotbal, și soția sa Adina sunt împreună de peste 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii.

Alexandru Bourceanu: ”Soția spune că minifotbalul e bătaie de stradă”

Fostul fotbalist a recunoscut că partenera sa i-a fost mereu alături, chiar și după ce s-a apucat de minifotbal, în ciuda faptului că Adina Bourceanu consideră acest sport ”o bătaie de stradă”.

Galerie Foto

  • 27 de selecții a adunat Bourceanu la naționala României.
  • 7 trofee a cucerit Alexandru Bourceanu, toate cu FCSB: 3 titluri de campion, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii.
  • Dunărea Galați, Poli Timișoara, FCSB, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și Gloria Buzău sunt formațiile din CV-ul fostului mijlocaș.

Apreciez că nu s-a implicat în ceea ce înseamnă fotbalul și m-a susținut. Și la Campionatul Mondial m-a susținut, pentru că am avut câteva situații în care nu m-am simțit confortabil cu postura de jucător.

Spune că minifotbalul e bătaie de stradă. Eu mereu sunt în dueluri, mi-am rupt mâna, mi-am spart capul... Modul în care joc mă pune în pericol și asta o afectează. Tot timpul a fost lângă mine, acum sunt mai conștient de asta.

Înainte eram mai orientat către rezultat (n.r.- râde). Au fost foarte multe momente în care am fost deznădăjduit și ea a fost aproape de mine”, a spus Alexandru Bourceanu, la podcast-ul Victory Cup, cu Marian Codirlă.

Alex Bourceanu și soția sa și-au deschis mai multe afaceri în Capitală.

În urmă cu câțiva ani, fostul fotbalist și-a tuns zero soția. "Eram obosită, voiam să dorm, nu să mă spăl la cap...mă plângeam soțului. El mi-a spus tunde-te scurt. Am zis, nu, ori mă tund zero, ori nu mă mai tund deloc. Era două noaptea, era obosit și el. M-am tuns, el m-a retușat", a afirmat Adina Bourceanu.

Câți bani au primit jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au câștigat Cupa Mondială

Sâmbătă, 4 noiembrie, România a câștigat Cupa Mondială la Minifotbal, după ce a trecut în finala din Emiratele Arabe Unite de Kazahstan. A fost 2-2 după 60 de minute de joc și 12-11 la loviturile de departajare. 

Bourceanu, cel care a transformat a cincea lovitură de departajare pentru naționala României, a dezvăluit câți bani au primit jucătorii pentru cucerirea titlului mondial.

Este vorba de 1.000 de euro, aproximativ 5.000 lei. Suma este una surprinzătoare, dacă ținem cont, de exemplu, de recompensele pe care le primesc jucătorii fotbalului pe teren mare. Vivi Răchită, fostul secund al lui Victor Pițurcă la echipa națională, dezvăluia că primele pentru calificarea la Campionatul European puteau ajunge până la 150.000 de euro.

”Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită.

În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun. Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu ador pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă.”, a declarat Alexandru Bourceanu pentru as.ro.

Etichete: alexandru bourceanu , adina bourceanu , sotie bourceanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

L-a dat afară, dar acum îl regretă. Gigi Becali: ”Poate este mai mare și decât Lucescu”

Ce a spus Jude Bellingham, înainte de a-și întâlni fosta echipă în finala Champions League

Exclusiv Varianta Lucescu la Rapid a picat! Șucu mai are două nume pe listă

Citeşte şi

Alexandru Bourceanu nu s-a mai abținut: ”E halucinant! Dacă mă dezbrac, vă arăt”

Alex Bourceanu, atac dur la adresa lui Florin Talpan: ”Trebuie să ai halucinații”

PEROZAlina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”