Erica Herman și Tiger Woods / Foto: Getty Images

Continuă problemele pentru Tiger Woods! Fosta sa parteneră l-a acuzat de agresiune sexuală

articol scris de Digi Sport
07.05.2023, 09:50
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Tiger Woods (47 de ani), legendarul jucător de gol, are mari probleme în viața particulară.

După ce l-a dat în judecată, fosta sa parteneră de viață, Erica Herman (38 de ani), l-a acuzat pe marele campion din golf de agresiune sexuală și susține că americanul a forțat-o să semneze un ”acord de discreție”.

Tiger Woods, acuzat de agresiune sexuală

Galerie Foto

Herman a făcut această acuzație într-un document prezentat în instanță, conform Daily Mail, în care se specifică faptul că, dacă ar fi încălcat acest acord, Tiger Woods ar fi concediat-o, în contextul în care femeia era angajata jucătorului de golf la acel moment.

Woods a format un cuplu cu Eric Herman timp de aproape șase ani, iar documentele în care femeia îl acuză pe sportiv de agresiune sexuală au fost formulate de avocatul său, Benjamin Hobas.

Conform documentelor, Woods ar fi agresat-o sexual în perioada în care aceasta era angajată într-un restaurant deținut de american.

Astfel, pentru abuzurile legendarului jucător de golf și pentru faptul că a izgonit-o din casă, Erica Herman cere o despăgubire de 30 de milioane de euro.

Modul în care Erica Herman ar fi fost scoasă din casă

Avocații Ericăi Herman susțin că fosta parteneră a lui Tiger Woods a fost păcălită că va pleca în vacanță, pentru a părăsi domiciliul.

Agenții lui Tiger Woods au convins-o pe Erica Herman să-și facă bagajele pentru a pleca într-o presupusă vacanță scurtă. Când ea a ajuns la aeroport, i-au spus să nu se mai întoarcă acolo”, au spus avocații.

Erica Herman a prezentat în această săptămână, în instanță, documente care atestă că a locuit în acea casă alături de Tiger Woods. De asemenea, femeia susține că, în momentul în care s-a întors la vila din Florina pentru a-și recupera bunurile, i-au fost restituite toate, cu excepția unei sume de 40.000 de dolari.

Nu i-au înapoiat peste 40.000 de dolari în cash și au folosit argumente defăimătoare pentru a explica cum a ajuns în posesia sumei”, au transmis avocații Ericăi Herman.

Etichete: tiger woods , agresiune sexuala , erica herman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Citeşte şi

Planul lui Dani Alves, după ce a fost eliberat condiționat din închisoare

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă