Dana Budeanu a analizat stilul vestimentar al fotbaliștilor români / Foto: colaj Digi Sport

Video Dana Budeanu, poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu: ”Fratele meu era paralizat”. Ce spune de fotbaliști

02.01.2020, 09:04
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dana Budeanu s-a decis ca pe final de an 2019 să-i la la rost pe fotbaliștii din România. Creatoarea de modă nu s-a sfiit să dea de pământ cu jucătorii din Liga 1, pe care i-a acuzat că le stă mai mult gândul la obiecte de vestimentație, femei și mașini, decât la fotbal. 

Galerie Foto

Stilistul și-a ales și mai multe nume de rezonanță din fotbalul românesc, în frunte cu Ilie Dumitrescu și Cristi Chivu pe care i-a analizat, în stilu-i personal.

”Fotbalul este un sport superb, care în România trece printr-o perioadă dramatică și asta pentru că sistemul a distrus intenționat fotbalul. Galeriile și, în general, suporterii acestui sport sunt foarte puternici în anumite situații sociale, și atunci sistemul a distrus totul. Plecând de la arestările de la nivel de conducere și până la galerii.

Însă, ca tot ceea ce își revine, cred că și fotbalul începe să se pună la punct. Acum vom vorbi despre stilul vestimentar al jucătorilor și mă voi referi la câțiva jucători de la noi, dar și la câțiva care mi-au atras atenția”, a spus Dana Budeanu, într-un material video postat pe contul ei personal de youtube.

Dana Budeanu: ”Sunteți niște fotbaliști proști. Că, dacă erați wow, jucați misto!”

Creatoarea de modă i-a mai criticat pe fotbaliștii români și pentru faptul că nu se îngrijesc deloc de viitorul lot și că preferă să-și cheltuie banii pe diverse plăceri personale. 

”Fiți, mă, mișto! Poți să-ți iei o mașină ok și la 60.000 de euro, nu trebuie să dai pe ea 150.000 de euro. Gândește! Banii ăștia strânge-i, mai ales că viața de fotbalist e scurtă, mai ales dacă ești prost! Pentru că majoritatea dintre voi nu sunteți fotbaliști wow, sunteți niste fotbaliști proști. Că, dacă erați wow, jucați misto.

Când ești un fotbalist mediocru sau prost și câștigi, cât câștigi, pentru că bani sunt, strânge-i, bă, băiatule, pentru că cariera ta e de 4-5 ani, maxim 6. Ajungi, după aceea în liga a doua sau mai știu eu unde și s-a terminat cu tine. Ce faci după aia? Ce au făcut și alții, nu o să dau nume, care acum dorm la păcănele”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, încântată de Ilie Dumitrescu și de Cristi Chivu

Specialistul în modă și-a ales, mai apoi, și câteva personaje reprezentative din fotbalul românesc, pe care le-a analizat din punct de vedere al aspectului și ținutelor vestimentare. 

Denis Alibec, Astra

”Îți place cu moda. Stilul tău vestimentar este unul care se vrea a fi vizibil. Îți place să te îmbraci, să te dezbraci, îți place să-ți arăți glezna, gleznuța, țtiți deja povestea, da?

Denis, nu este mișto ce faci, chiar dacă îți iei multe haine. Îți stă capul mai mult la haine și nu e ușor. Cu cât vă stă capul mai mult la haine, cu atât vă concentrați mai puțin pe sport. Arăți bine așa, pentru că ești sportiv și e ok, dar caută-ți stilul, pentru că nu poți și în pantaloni cu pamperși și în alți pantaloni”, a spus Budeanu.

Gabi Torje, liber de contract în acest moment

„Torje este exemplul perfect de fotbalist român mediu care trebuie el neapărat să aibă costumul acela, tricoul polo căruia să-i ridice gulerul șamd. Acești băieței provin de cele mai multe ori, deși nu este absolut nicio rușine, din familii cu posibilități financiare limitate.

Nu este nicio greșeală că îți dorești, te-ai chinuit, ți-ai rupt picioarele, este normal, dar nu trebuie să ieși în evidență cu orice preț”, a mai precuzat creatoarea de modă.

Ciprian Tătărușanu, Olympique Lyon

”El e un băiat extrem de decent. Mă gândesc la el, cum mă gândesc la Cristi Chivu. Are același vibe. Omul nu s-a ras în cap azi, mâine nu s-a tatuat. E ok, este sportiv. Sportivii nu trebuie să epateze prin nimic altceva decât prin performanță”, a opinat Dana.

Dana Budeanu: ”Răzvan Lucescu avea nodul la cravată cât capul!”

Adrian Mutu, antrenor

”Adrian Mutu este considerat și azi poate cel mai frumos, dacă nu chiar cel mai frumos fotbalist român din toate timpurile. Așa zice lumea. Și cel mai bine vândut. Am auzit că s-ar putea să vină la naționala mică. Vino mă, să preiei naționala de tineret, că e mișto. E mișto, așa ca și poză, îmbracă bine acest tablou. Avem nevoie de nume.

Așa, te îmbraci bine. Mutu a avut o scurtă perioadă de derapaj, din punct de vedere vestimentar, care a venit și de la anturaj. Asta a fost marea problemă a lui, mai ales că l-am și cunocut în acea perioadă de la Londra. Își dorea foarte mult. 

Este un bărbat elegant, seamnă mult ca abordare vestimentară cu Adrian Cristea”.

Adrian Cristea, fost fotbalist, acum om de afaceri

”Adi, ție ți-au plăcut mai mult hainele, decât fotbalul, pentru că nu a durat foarte mult cariera ta. Există mici exagerări câteodată, dar este ok cum arată, cum se îngrijește. Inspirați-vă de la Adi Cristea, țărăneii! Este pe locul 1 din generația asta nouă. Și are și ciorapi”, a mai spus Dana Budeanu.

Cristi Chivu, antrenor la Inter U17

”Chivu respectă foarte bine tematica unui eveniment întotdeauna. Are un stil unitar. N-o să-l vezi mâine ca pe un papițoi și după aia să se întoarcă la stilul lui. După părerea mea, are un stil curat.”

Ciprian Marica, patron FC Farul

”El își știe greșelile, știe care sunt problemele stilului său vestimentar, i le-am și spus. A avut și combinațiile de blugi cu sacou de smoching, proaste, a avut și încă mai are, vara, ieșirile astea în șlapi. Dar, nu dezvolt acum.

Stilul lui este un pic flassy, adică ba ne mulăm mai mult decât ne trebuie, ba ne plac pantalonii colanți până deasupra gleznei. Ciprina Marica provine dintr-o familie înstărită, deci a crescut cu toate posibilitățile din lume, așa că această disperare a lui nu este justificată. N-ai cum să ajungi la vârsta asta fără să-ți cunoști stilul. Nu mai ai tot timpul din lume”.

Răzvan Lucescu, antrenor

”Răzvan Lucescu face parte din topul meu al oamenilor din fotbal care au definit o eră a cravatelor cu nodul cât capul. Și Cristi Borcea avea la fel. La Răzvan, nodul era cât capul. Nu cred că l-am văzut niciodată în altceva decât în costum. Este excepțional. Mi se pare de o educație și de un respect față de public, jucători și sport fantastic.

Bine, tatăl lui Răzvan, este Mircea Lucescu, unicul!”

Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport

”Trebuie să vă povestesc ceva cu Ilie Dumitrescu. Normal că el nu își va aduce aminte. Eu eram un nimeni atunci, cum sunt și acum. El juca la Tottenham, iar eu mergeam în fiecare vară în acei ani la Londra, la niște cursuri Cambridge de engleză, împreună cu fratele meu.

Eram într-un autobuz cu fratele meu, iar la un moment dat l-am văzut pe Ilie Dumitrescu. Am așteptat să încetinească autobuzul și am alergat repede spre el. Ne-am dus repede, iar eu aveam o pungă cu cireșe. M-am oprit și i-am spus «Bună ziua!». Fratele meu era paralizat. Ne-a dat autograf și mi-a spus «Îmi dați si mie niște cireșe?». I-am zis să ia toată punga. Și chiar mi-a luat toată punga.

Acum am ajuns eu să vorbesc despre el. Se îmbracă foarte bine Ilie Dumitrescu. Este foarte preocupat de acest aspect, este autodidact, a vrut foarte mult să învețe de peste tot, a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere.

Legat de vestimentație, este extrem de îngrijit și îl felicit. Oricum, eu sunt încântată de tot ceea ce înseamnă fotbaliști din Generația de Aur, m-aș uita și acum la meciurile lor. Este o diferență foarte mare între ei și generația actuală!”.

VIDEO cu analiza Danei Budeanu legată de vestimentația fotbaliștilor din România

Etichete: chivu , tatarusanu , alibec , ilie dumitrescu , dana budeanu , dana budeanu vestimentatie jucatori


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Exclusiv FCSB, campioană la pauză! Ce au spus Ilie Dumitrescu și Gabi Balint: faza reclamată înainte de gol

Exclusiv Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB, cu câteva momente înainte de startul meciului cu Farul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”