Gary Smeaton și prietenul Kris Shenton au câștigat 23.400 de lire la pariuri / Foto: The Mirror

Foto Au câștigat o sumă uriașă, dar casa de pariuri refuză să le dea banii. Pe ce au mizat

09.10.2019, 09:36
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Doi fani din Salford ai lui Manchester United, Gary Smeaton și prietenul său, Kris Shenton, au crezut că au dat lovitura la pariuri când au câștigat 23.400 de lire sterline, adică în jur de 26.000 de euro, dar casa de pariuri a refuzat să plătească.

Pariul a fost plasat în ianuarie, pe rugby. Cei doi au pariat câte 50 de lire sterline pe același bilet, pentru ca Jackson Hastings să fie desemnat "Man of Steel", iar "diavolii roșii" să termine sezonul în top 5, cu o cotă de 8 la 1.

Ambele pariuri au ieșit, după ce "diavolii" au ajuns în marea finală, pe Old Trafford, acolo unde vor întâlni St. Mirren sâmbătă, iar Hastings a fost desemnat "Man of Steel", potrivit noului sistem de votare din acest sezon.

O casă de pariuri nu vrea să achite un câștig de 23.400 de lire

Cu toate acestea, celebra casă de pariuri William Hill nu le plătește câștigul de 23.400 de lire. Motivul este unul surprinzător, și anume că cele două pariuri sunt direct legate unul de altul, cu influență reciprocă.

"Am pus pariul în urmă cu 9 luni, la Swinton de la William Hill. Tipul de la ghișeu mi l-a scris pe o foaie. Prietenul meu a ținut și el pariul. Noi nu am visat niciodată că va ieși. Nu am crezut niciodată că Salford va termina în top 5, dar chiar am avut o idee despre faptul că Hastings ar fi numit Man of Steel. Sunt un mare fan al lui Salford. 

William Hill a spus acum că au văzut pariul nostru ca și cum ar fi două pariuri de 50 de lire și vor să ne dea câte 1.700 de lire. Eu nu am acceptat. Vreau totul. Directorul executiv de la William Hill a refuzat să vorbească cu mine. Kris și cu mine eram atât de entuziasmați în weekend. Acum suntem atât de supărați! M-am dus înapoi la agenția unde am pus pariul și persoana care mi l-a scris a spus că probabil că era adormit pe jumătate când a făcut-o", a spus Gary.

Un purtător de cuvânt de la William Hill a spus: "Așa cum e în regulamentul nostru, a apărut o contingență relaționată atunci când una sau mai multe părți ale pariului plasat afectează venitul pariului. În acest caz, pariurile ca Jackson Hasting să câștige Man of Steel și Salford să termine în top 5 sunt relaționate.

Dacă deznodământul este acesta, celălalt pariu ar fi direct influențat iar astfel, prețul dublu ar fi semnificativ mai mic. Acest pariu a fost luat ca eroare umană și a fost corectat în consecință. Niciun moment, de la începutul sezonului, nu a existat această ofertă dublă. Din păcate, ne dăm seama că este dezamăgitor pentru client și ceea ce putem face este să ne cerem scuze".

În cazuri de acest fel, Serviciul independant al adjudecării pariurilor (IBAS) oferă o judecată imparțială în disputele dintre clienți și casele de pariuri.

Etichete: pariuri , manchestre united , gary smeaton , kris shenton , william hill


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”