Victor Ponta / Foto: Inquam Photos / Silviu Filip

Video Dragomir l-a acuzat că a vrut să-l bage la puşcărie. Victor Ponta: "Termină cu prostiile astea"

articol scris de Digi Sport
06.02.2021, 15:32
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Victor Ponta recunoaşte că a influenţat schimbarea lui Dumitru Dragomir de la şefia Ligii, în 2013, dar susţine că nu are nicio legătură cu dosarele penale făcute fostului preşedinte al LPF.

Prezent la Digi Sport Matinal, fostul prim-ministru al României a mărturisit că l-a susţinut pe Gino Iorgulescu şi a influenţat ca acesta să-i ia locul lui Dumitru Dragomir. Dar mai spune că nu a cerut întocmirea vreunui dosar penal pentru "Corleone".

Dragomir e convins că Victor Ponta l-a vrut la puşcărie. Reacţia fostului prim-ministru

În 2013, Dumitru Dragomir a fost schimbat de la şefia LPF de preşedinţii din Liga 1, care în faţă i-au spus că-l votează, iar după întâlnirea cu Victor Ponta şi cu Liviu Dragnea au mers cu Gino Iorgulescu. FC Vaslui, FC Braşov, Dinamo şi Pandurii au fost echipele acuzate că au întors armele împotriva lui Dragomir.

Dumitru Dragomir a susţinut în mai multe rânduri că a fost dat afară de Ponta cu promisiuni de multe milioane de euro făcute cluburilor, "23-24 de milioane lui Dinamo".

Victor Ponta confirmă masa la care s-a întâlnit cu preşedinţii din Liga 1 înainte de "mazilirea" lui Dumitru Dragomir

"E supărat pe mine şi are dreptate să fie supărat pe mine pentru că l-am susţinut pe Gino Iorgulescu împotriva lui la alegerile de la Ligă. Aici are perfectă dreptate. Eu cu Gino Iorgulescu am fost prieten de mulţi ani înainte să fac politică şi l-am mai susţinut o dată, prin 2003, cred că a candidat prima dată, dacă nu mă înşel. 

Când era şi Cozmin Guşă şi după aia Cozmin Guşă cu Hrebenciuc au schimbat, aaşa.. A doua oară 2012, 2013, când au fost alegerile, eram eu prim-ministru, iar Dragnea era vice prim-ministru. Şi în ziua de dinaintea alegerilor am avut o întâlnire cu preşedinţii de cluburi, da, la Arcul de Triumf, în care eu nu am zis, băi, trebuie să votezi cu Gino.

Că nu era cazul. Pentru că îi ştiţi, cei 16 preşedinţi sunt unşi cu toate alifiile şi oricum toţi spuneau ... Eu sunt convins, să nu mă spuneţi, dar eu sunt convins că au promis voturile şi la unul, şi la altul.

Victor Ponta pentru Dumitru Dragomir: "Termină cu prostiile astea că ţi-am făcut dosare"

Ce le-am spus eu, şi era şi Liviu Dragnea lângă mine... Domne, ziceţi ce aveţi nevoie ca să facem din fotbalul ăsta cu tămbălău, cu scandal, cu nu ştiu ce, haideţi să facem să meargă treaba. 

Aici are dreptate Mitică, într-un fel i-am făcut campanie lui Gino. ...

Cu ce n-ar dreptate, şi am încercat să-i spun, ne-am întâlnit odată la RTV, îi spun şi acum şi o să-i spun toată viaţa. Nebunia aia că eu i-am făcut dosare. Asta i-am spus. Domnu' Dragomir, dacă eu puteam să vă fac dumneavoastră dosare, cum naiba mi-am făcut şi mie dosare?

Adică aşa, să nu se prindă lumea că ţi-am făcut ţie mi-am făcut şi mie? Că eu eram cercetat, inculpat odată cu Dragomir. Cumnatul meu şi acum, după 10 ani, este tot cercatat. Mama mea a fost chemată la DNA. Termină cu prostiile astea că ţi-am făcut dosare. Nu puteam să fac dosare! Nu am vrut să-i fac dosare. A, în rest, că am vrut să te schimb de la Ligă? Da, aşa este!", a explicat Victor Ponta în emisiunea Digi Sport Matinal.

Dragomir a povestit ce a răspuns Ponta când l-a întrebat de ce a vrut să-l bage la puşcărie

La România TV, când ne-am intersectat, Ponta a recunoscut și nu regretă. Era că un act de bravură, cât de tare a fost el. I-am spus: 'Bine, mă, nenorocitule, nu sunt supărat că m-ai dat afară de la Ligă, ci pentru că m-ai băgat la pușcărie nevinovat'. A spus că nu a știut, dar mințea. Știa că Gino s-a constiuit parte civilă în fals. Să mă bage la pușcărie, a povestit pentru ProSport.

"Atunci el a mai vrut să spună ceva, dar dacă nu se oprea pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor. Gino m-a avertizat că dacă nu-l las pe Ponta în pace până luni mă arestează și până luni m-au luat, dar am avut noroc cu judecătorii care au avut nevoie de probe”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Etichete: dumitru dragomir , victor ponta , alegeri lpf


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Aur pentru România la Europenele de canotaj, în proba ”regină”

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 1-3, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Vară "de foc" pentru FCSB! Se știe primul meci oficial pe care îl va disputa sezonul următor

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”