Gică Graioveanu / Foto: Digi Sport

Gică Craioveanu, despre situația dramatică din Spania: ”Guvernul a fost surprins nepregătit”

23.03.2020, 08:00
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Pandemia de COVID-19 face ravagii în lume. Una dintre țările cele mai afectate este Spania. Gică Craioveanu a vorbit despre situația dramatică prin care trrec ibericii, numai în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 375 de morți.

Craioveanu susține că Spania este una dintre țările cu cea mai bună asistență medicală, dar consideră că ”guvernul a fost luat pe nepregătite”.

Sunt foarte multe cazuri. Se apropie de 30.000 de cazuri și este una dintre țările cu cea mai bună asistență medicală din țară. Guvernul a fost surprins nepregătit.

Eu sunt obișnuit să ies, să mă duc să alerg, dar, din păcate nu am ce să fac acum. Eu comentam 8 meciuri pe weekend, acum comentez cu fiul meu :)”, a declarat Gică Craioveanu la Fotbal European de la Digi Sport.

În Spania au fost înregistrate peste 28.000 de cazuri de COVID-19

28.603 cazuri de COVID-19 sunt în aceast moment în Spania. Ibericii au înregistrat 1.756 de morți, dintre care numai în ultima zis s-au înregistrat 375.

worldometers

Gică Craioveanu, oprit de poliție pe stradă

Fosta legendă a Craiovei a povestit o întâmplare amuzantă. Acesta a fost oprit de poliție pe stradă, când a ieșit să alerge. Din fericire, ”Grande” nu a fost amendat, ci a fost trimis acasă.

Mie îmi place să mă duc, să alerg, să ies. Nu îmi place. Eu sunt o căpriță, mai de munte. Stau în casă de patru zile, nu-mi place. Dacă mă duc și după pâine mă ceartă copilul. Trebuie să luptăm, mergem înainte.

Eu mă duc să alerg, să fac un pic de efort, mă mai ascund, dar tot te prind, e foarte multă poliție în Spania, a intervenit și Armata. Pe mine m-a oprit și m-a trimis acasă”, a declarat Gică Craioveanu acum câteva zile.

Etichete: gica craioveanu , covid-19 , coronavirus spania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Verdictul a venit imediat, după instalarea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Exclusiv Scut în jurul lui Istvan Kovacs: ”L-au numit încrezut și provocator, dar a fost un arbitraj bun!”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”