Gigi Becali și Florinel Coman / Foto: Colaj Sport Pictures

Gigi Becali l-a văzut pe Florinel Coman la cununia lui Ianis Hagi și s-a dus direct la masa lui

articol scris de Digi Sport
28.12.2023, 11:47
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (65 de ani) a fost prezent la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, care a avut loc în ziua de Crăciun, la București.

Gigi Becali nu ”l-a ratat” pe Florinel Coman la cununia lui Ianis Hagi

Galerie Foto

Finanțatorul celor de la FCSB s-a comportat precum în vremurile bune. A dansat, a cântat, pe scurt s-a distrat, mai ales pe ritmurile melodiei sale preferate, ”Opa, Opa / Treamburea Pamporea”, interpretată de Pindu, celebrul artist machedon.

Latifundiarul din Pipera a fost unul dintre protagoniștii evenimentului, astfel că a socializat cu foarte mulți dintre invitați.

”A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machedonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit.

Aţi văzut şi voi că a apărut pe Tik Tok (n.r. - Gigi Becali). A făcut puţin spectacol, e numărul 1. Nu mă aşteptam să îl văd acolo.

A venit la masă la Coman, am dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo. A fost distracţie. Asta e important în viaţă, să ai o familie, să ai copii”, a spus Boban Nikolov (29 de ani), fost coleg cu Ianis și cu Coman la Viitorul, iar cu ultimul și la FCSB, pentru as.ro.

Nicoliță a prins curaj după ce l-a văzut pe Gigi Becali cum a dansat la cununia lui Ianis Hagi

Finanțatorul celor de la FCSB s-a comportat ca pe vremuri. Bine dispus, latifundiarul a dansat, s-a distrat, iar la un moment dat a acaparat și microfonul când pe scenă a urcat Pindu, cunoscutul cântăreț de muzică machedonească. Becali a cerut și dedicații, ”Opa, Opa / Treamburea Pamporea”, fiind melodia sa preferată, astfel că a cântat alături de artistrul îndrăgit. 

Imaginile au devenit virale și au iscat foarte multe comentarii.

Bănel Nicoliță (38 de ani), unul dintre foștii jucători de la FCSB, care a avut și o relație specială cu Becali, a comentat imaginile cu milionarul din Pipera și chiar a glumit pe seama acestora. Chestionat cine ar fi mai bun dansator dintre cei doi, fostul mijlocaș a replicat râzând.

@ciprianwlegend Salut. Gigi Becali face un cadou pentru voi. Primiti 100 lei pe card sau cash dacă dati acestui video like+ comentariu. Dupa ce a-ti trecut acesti 2 pasi, lasati-mi mesaj in privat cu “GATA” pentru a vorbii si trimite banii . Va multumesc si mult succes.#becali #fcsb #fcsbesteaua🔵🔴 #ianis #hagi ♬ Ya Baba - Shohruhxon

”Nu cred (n.r. - că e mai priceput Becali), dansez foarte bine şi eu. Vă trimit o filmare, cu siguranţă îmi veţi da 10”, a declarat Bănel Nicoliţă, prezent la tradiționalul turneu de fotbal în sală, organizat în fiecare final de an la Brașov.

VIDEO cu Bănel Nicoliță despre Gigi Becali și dansul milionarului de la cununia lui Ianis Hagi

Cine este Gabriela Munteanu, artista care a făcut show la cununia lui Ianis Hagi

Galerie Foto

Gabriela Munteanu este o artistă, în vârstă de 23 de ani, născută la Galați. 

Ea a făcut canto încă de la 7 ani și a absolvit Colegiul Național "Vasile Alecsandri", unul dintre cele mai bune licee din orașul natal, scrie iamsport.ro.

Cântăreața a devenit celebră după ce, în 2018, a participat la Vocea României.

A fost atunci antrenată de Irina Rimes, însă a ales să-și continue cariera muzicală alături de Horia Brenciu, pe care îl însoțește la spectacolele sale.

Etichete: gigi becali , florinel coman , ianis hagi cununie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Dan Petrescu a recunoscut! Ce a spus despre Gigi Becali, după ce FCSB a ieșit campioană

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”