Erica Herman, fosta iubită a lui Tiger Woods / Foto: Profimedia

I-a spus că o trimite în vacanță, dar, de fapt, a dat-o afară din casă! S-a supărat și vrea zeci de milioane de dolari

articol scris de Digi Sport
09.03.2023, 16:07
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Erica Herman (38 de ani), fosta iubita a lui Tiger Woods (47 de ani), îl dă în judecată pe celebrul jucător american de golf, pe care îl acuză că ar fi dat-o afară din locuinţa pe care au împărţit-o timp de şase ani.

Cei doi au locuit împreună într-o casă din Hobe Sound, Florida, unde fosta parteneră a lui Woods susţine că a schimbat "servicii valoroase" pentru a trăi acolo fără chirie, relatează TMZ Sports.

Galerie Foto

Tiger Woods și-a dat afară iubita și acum femeia cere despăgubiri de 30 de milioane de dolari

Potrivit lui Herman, cei doi s-au despărţit în toamna trecută, când Woods ar fi păcălit-o să creadă că pleacă în vacanţă. Ea a precizat că un şofer a dus-o la aeroport, unde a fost informată că nu i se va mai permite să se întoarcă în locuinţa comună.

Erica Herman îi cere acum jucătorului 30 de milioane de dolari pentru chiria compensatorie, spunând că are "un contract verbal de închiriere" în vigoare cu Woods, care ar fi trebui să-i permită să locuiască acolo încă cinci ani după despărţire.

De asemenea, Herman susţine că mai mult de 40.000 de dolari din banii ei au fost confiscaţi din casă după ce a fost dată afară.

  • Potrivit site-urilor de specialitate, Tiger Woods ar avea o avere de 1,1 miliarde de dolari

Procesul a fost intentat împotriva trustului Tiger, în proprietatea căruia se află locuinţa respectivă.

Avocaţii Ericăi Herman spun că suma de 30 de milioane de dolari a rezultat din "valoarea rezonabilă de închiriere" a casei pentru cei cinci ani rămaşi, conform înţelegerii. Echipa lui Tiger Woods afirmă însă că nu a existat niciodată un astfel de acord verbal şi că Herman locuia acolo doar ca prietenă, notează Agerpres.

Nu este prima dată când Tiger Woods este dat în judecată de fostele partenere

Elin Nordegren, fosta nevastă a lui Tiger Woods, și-a refăcut viața după divorțul de starul din golf. Cei doi au împreună doi copii, însă s-au despărțit din cauza unui episod de infidelitate în care a fost implicat sportivul.

Cel mai cunoscut jucător de golf din toate timpurile a fost nevoit să scoată din buzunar 110 milioane de dolari în momentul în care s-a despărţit de Elin Nordegren.

În schimb, în 2021, Woods i-a cerut despăgubiri în valoare de 8 milioane de dolari unei alte foste partenere, Rachel Uchitel. Motivul l-a reprezentat faptul că Rachel ar fi încălcat o clauză de confidenţialitate semnată la începutul relaţiei lor şi a dezvăluit amănunte care trebuiau să rămână secrete.

Galerie Foto

Pentru a semna acea clauză, Tiger Woods i-a plătit în 2009 fotomodelului 5 milioane de euro, plus un milion drept bonus pentru a-i cumpăra tăcerea. Înţelegerea semnată avea 30 de pagini.

În ciuda acestui fapt, Rachel a încălcat acordul în 2019, când a acceptat să vorbească cu o platformă online pentru realizarea unui documentar intitulat "Tiger" şi care a fost lansat în 2021.

Etichete: tiger woods , erica herman , iubita tiger woods


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”