Jurgen Klopp / Vladimir Putin / Foto: Profimedia

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre războiul pornit de Vladimir Putin în Ucraina

articol scris de Digi Sport
28.02.2022, 10:02
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Liverpool a învins-o pe Chelsea la loviturile de departajare, scor 0-0 (10-11 d.l.d.) și a câștigat Cupa Ligii Angliei, devenind cea mai titrată echipă din istoria competiției cu nouă trofee.

Ce spune Jurgen Klopp despre Vladimir Putin

Antrenorul "Cormoranilor", Jurgen Klopp, a vorbit și despre un subiect intens mediatizat în ultima săptămână - războiul din Ucraina. Managerul german a avut un discurs dur la adresa lui Vladimir Putin.

"Este dincolo de puterea mea de înţelegere. Am 54 de ani, aproape 55 de ani şi nu înţeleg cum un adult poate pune întreaga lume într-o astfel de situaţie, în special pe oamenii din Ucraina. Cunosc atât de mulţi ucraineni şi ruşi. Evident, nu este vorba despre oameni, este războiul unui om cu adevărat rău. Trebuie să arătăm solidaritate. Aşa cum este întotdeauna în vremuri întunecate, ai nevoie de momente în care să te gândeşti la ceva. Este un lucru foarte greu de digerat.

De acum trei zile, sau de când o fi început, suntem cu toţii în permanenţă la telefon. Foşti jucători de-ai mei sunt probabil acum în război, nu ştiu exact dacă s-au întors direct în ţara lor natală. Trebuie să arătăm solidaritate şi se pare că facem asta. Se pare că nu-l putem opri pe el (n.r. - Putin), dar cel puţin îi putem pune mai multe probleme decât s-ar fi aşteptat. Poate că asta îi ajută pe oamenii din Ucraina", a spus Klopp, pentru Viaplay Fotball, citat de news.ro.

VIDEO Chelsea - Liverpool 0-0 (10-11 d.l.d) | De ce a mizat Klopp pe Kelleher

Poarta lui Liverpool a fost apărată în meciul din Chelsea din finala Cupei Ligii Anglieiscor 11-10 la penalty-uri, de Kelleher, portarul de rezervă al "cormoranilor".

După câştigarea trofeului, Jurgen Klopp a explicat de ce a mizat tot pe el şi în finala pentru trofeu, deşi titularul Alisson era apt de joc. Dar şi care este părerea sa despre tânărul portar Caoimhin Kelleher (23 de ani), cel care a marcat penalty-ul ce avea să se dovedească decisiv. O finală superbă, precedată de momente emoţionante, dedicate Ucrainei.

"Este un băiat tânăr, îi cerem multe, porneşte într-o competiţie şi când ajungem în finală să-i spun că nu mai poate apăra? În fotbalul profesionist nu este loc de sentimente. La cantonament avem un panou pe care se află toţi portarii care au câştigat şi Caomhin poate fi şi el acolo", a explicat antrenorul lui Liverpool la finalul partidei.

Tânărul portar a fost un atacant prolific pe vremea când era juniori, scrie BBC, care a intrat în poartă la 14 ani. "Este o poveste despre când l-am văzut prima dată, când era un puşti, şi omul care este astăzi. Este un talent incredibil. Kelleher este cel mai bun număr doi din lume. A jucat incredibil. Viaţa unui număr doi este că trebuie doar să fii pregătit atunci când se apelează la tine, iar jocul său din această seară a fost incredibil", a mai spus Klopp.

VIDEO Chelsea - Liverpool 0-0 (10-11 d.l.d)

Etichete: rusia , ucraina , vladimir putin , jurgen klopp


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

E gata! A semnat și va fi noul antrenor al lui Liverpool: ”Confirm”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”