Laurențiu, alături de Corina Caciuc și copilul lor, Liam / Foto: Instagram @ R.Laurențiu

Laurențiu Reghecampf petrece Crăciunul în familie. Poza postată pe rețelele sociale

articol scris de Digi Sport
26.12.2022, 12:52
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) s-a fotografiat de Crăciun alături partenera lui Corina Caciuc, și de copilul pe care îl au împreună, Liam.

Antrenorul lui Neftci Baku s-a bucurat de sărbători în sănul familiei, după ce în ultimul timp speculațiile cu privire la cariera sa s-au intețit.

Laurențiu Reghecampf, fotografie alături de Corina Caciuc și copilul lor, Liam

Antrenorul român a postat o fotografie în care era alături de Corina Caciuc și de băiatul lor, Liam, lângă bradul special amenajat pentru sărbătoarea Crăciunului.

"Reghe" a avut și un mesaj pe care l-a transmis urmăritorilor săi: "Crăciun fericit!".

Laurentiu Reghecampf, alături de familie în ziua de Crăciun / Foto: Instagram@laurentiureghecampf

Laurențiu Reghecampf încă nu a finalizat procesul de divorț cu Anamaria Prodan, motiv pentru care nunta cu Corina Caciuc întârzie.

Galerie Foto

Clubul pe care îl va pregăti Laurențiu Reghecampf în 2023. Anunțul antrenorului român

După victoria fără drept de apel din ultima etapă, scor 3-0 cu Shamakhi, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat de jurnaliștii azeri despre viitorul său. Tehnicianul român a dezvăluit că toate planurile sale sunt legate de Neftci Baku, formație alături de care vrea să se califice în grupele unei competiții europene din sezonul următor.

"Nu voi fi mulţumit niciodată cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toti vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem.

Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări şi pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan şi cred că aşa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din ţară, iar în acest moment diferenţa dintre noi şi Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult şi să revenim din urmă”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Sportinfoaz.

Etichete: laurentiu reghecampf , copil , corina caciuc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dinamo i-a închis ușa, iar fotbalistul a reacționat. Ce mesaj a postat

Rodrygo a dat cărțile pe față despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

”Extraordinar. Profil pur ofensiv”. Se va prezenta la reunirea FCSB-ului, iar Gigi Becali poate fi încântat deja

Citeşte şi

Laurențiu Reghecampf a spus de ce nu a avut rezultate în Arabia Saudită la Al-Tai

Reghecampf a ajuns față în față cu Ronaldo, după care a rostit un singur cuvânt

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”