Iahtul de lux al lui Conor McGregor, în valoare de 3,5 milioane de euro / Sursa foto: Profimedia

Galerie Foto McGregor și-a luat o "navă spațială" de 3,5 milioane de euro! Cum arată "Supermașina Apelor" și ce dotări are iahtul de lux

articol scris de Digi Sport
14.10.2021, 11:47
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Conor McGregor (33 de ani) a pierdut ultimele două lupte prin knockout tehnic, dar irlandezul nu pare prea afectat.

Fostul campion mondial din MMA a fost declarat de publicația Forbes cel mai bine plătit atlet al anului 2021, având în total o avere aproximată la 160 de milioane de euro.

Conor McGregor și-a cumpărat un iaht de lux, în valoare de 3,5 milioane de euro

Ultima achiziție a excentricului sportiv este un iaht de lux, realizat de producătorul italian Lamborghini în colaborare cu Tecnomar, în valoare de circa 3,5 milioane de euro. Conform publicației belgiene 7sur7, modelul numit "Tecnomar pentru Lamborghini 63" are 19 metri, 4,000 de cai putere, cântărește 24 de tone și poate atinge o viteză maximă de 111 km/h. 

Irlandezul s-a deplasat personal în Italia pentru a-și putea ridica noua jucărie, denumită și "Supermașina Apelor". McGregor a cheltuit și 500,000 de euro pentru a o personaliza după gusturile lui. Printre altele, atletul a ales ca nuanța predominantă să fie verde, în cinstea țării sale. 

McGregor mai deține un iaht de lux, "Prestige 750", cotat la 3 milioane de euro, pe care l-a pus la vânzare pentru a cumpăra un local în țara sa natală. 

Galerie Foto

Conor McGregor, ironic la adresa lui Lionel Messi: ”În două luni, am strâns deja salariul lui pe un an!”

Acum aproximativ două luni, McGregor s-a fotografiat în tricoul celor de la Paris Saint Germain și a lăudat campania de transferuri desfășurată de clubul din capitala Franței.

Irlandezul a avut un mesaj de susținere pentru Sergio Ramos. McGregor a declarat că va fi dificil să fie din nou cel mai bine plătit sportiv al lumii având în vedere salariul primit de Lionel Messi. Imediat după, Conor a transmis că a glumit și că, de fapt, în doar două luni, a strâns salariul pe care îl va primi argentinianul într-un an.

Sunt în Beverly Hills și îl susțin pe fratele meu Sergio Ramos la Paris Saint Germain. Este nebunesc cum această echipă a adus toți acești jucători incredibili și atât de repede. Messi câștigă 75 de milioane de dolari, în afara bonusurilor. Va fi greu de bătut anul acesta în Forbes fără să îmi mai programez o luptă.

Dar nu mă excludeți încă. Suntem doar de două luni în noul an fiscal Forbes și am deja salariul său pe un an în cont”, a scris Conor McGregor pe rețelele de socializare.

Etichete: lamborghini , conor mcgregor , yacht


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

Video OUT de la Dinamo? Anunțul făcut imediat după victoria cu Csikszereda

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”