Mihaela Buzărnescu a fost transformată pentru o campanie împotriva violenţei

Galerie Foto Mihaela Buzărnescu a fost transformată într-o divă cu mesaj extrem de puternic

13.04.2019, 11:07
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA a revenit la începutul acestei săptămâni din America şi a intrat în programul echipei de FED Cup a României pentru cel mai important duel din istorie pentru echipa noastră în noul format, semifinala cu Franţa, 20-21 aprilie. Disputele din sala Kindarena din Rouen vor fi în direct pe Digi Sport 1. A doua cea mai bună jucătoare a noastră conform clasamentului WTA şi-a făcut timp pentru a participa la o campanie împotriva violenţei.

"Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru mine pentru că în ultima vreme acest lucru, anume violenţa în familie, a luat o amploare foarte mare şi nu este deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii şi nu numai sunt atacaţi violent şi există o mare violenţă şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre acest lucru", a declarat Mihaela Buzărnescu la microfonul Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu este ambasador în lupta împotriva violenţei în familie

"Această campanie vrea să arate tuturor persoanelor că pot fi ascultate şi este important să vorbească, să nu tacă. Şi toate persoanele care vor să ajute aceste persoane pot dona la numărul de telefon 8833 (n.r. cost 2 euro) casei Invicta care adăposteşte aceşti oameni ce sunt maltrataţi si sunt nefericiţi.

Eu am avut parte de o familie în care nu a existat violenţă, şi mă bucur, nici măcar verbală, dar am cunoscut astfel de oameni şi îţi poţi da seama de cei care sunt frustraţi şi sunt deprimaţi şi care se ascund", a mai afirmat Mihaela.

Mihaela Buzărnescu a îmbrăcat ţinutele de seară

Cealaltă parte a proiectului la care a participat Mihaela a fost transformarea ei într-o adevărată divă. A fost machiată şi a încercat mai multe rochii care au arătat-o într-o nouă lumină câtă vreme cei mai mulţi dintre români o ştiu doar de la meciurile de tenis pe care le joacă.

"Mă simt foarte bine, mă bucur să mă pot răsfăţa în acest stil şi să pot îmbrăca o rochie, două, foarte elegante pentru că eu sunt o persoană, aş spune, glamours, ca şi celelalte fete din sport. Dar noi nu avem timp să purtăm şi să ne transformăm aşa. Pentru că mereu suntem văzute la televizor avem un program foarte strict şi mă bucur că am această ocazie", a mai declarat Mihaela Buzărnescu.

Galerie Foto

Iată comunicatul celor care se ocupă de campania împotriva violenţei:

"Adrian Perjovschi a reusit una dintre cele mai socante si surprinzatoare transformari din istoria proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”. Mihaela Buzarnescu, una dintre cele mai bune tenismene din lume, a acceptat invitatia hairstylistului Adrian Perjovschi de a participa la proiect si de a trage astfel un semnal de alarma in ceea ce priveste fenomenul violentei in familie care in Romania ia amploare cu fiecare an care trece.

Adrian Perjovschi si echipa sa au gandit transformarea-manifest in doua etape menite sa impresioneze fiecare in mod diferit inca de la prima privire: “In prima faza, ne-am dorit sa-i punem in evidenta Mihaelei frumusetea si feminitatea pe care meseria ei nu le lasa intotdeauna sa se vada. Ea apare in fata romanilor si a iubitorilor de sport in timpul partidelor de tenis cu parul prins si fara nicio urma de make-up, ei bine noi ne-am dorit-o diva, gata sa paseasca pe covorul rosu al unui eveniment de gala, sub blitz-urile talentatului fotograf The Storyalist. Asa ca, am ales sa-i conturez trasaturile feminine cu niste bucle romantice, make-up artistul Madalina Petcu a ales sa-i aplice un ruj rosu senzual, iar stilista Lucy Faur i-a recomandat o rochie lunga de un verde ca mingea de tenis.”, povesteste specialistul in transformari radicale de look, Adrian Perjovschi.

“Astazi m-am simtit rasfatata. Ma imbrac foarte rar in rochii, pentru ca meseria mea implica altfel de tinute si multe antrenamente. Am decis sa imi dedic cat de multi ani voi putea sportului, asa ca probabil vremea rochiilor si a seratelor va veni peste multa vreme cand nu voi mai avea prioritatile de azi.”, a declarat plina de stralucire Mihaela Buzarnescu.

A doua faza a transformarii este menita sa opreasca orice privitor in loc: “Am ales sa umplem chipul Mihaelei de semne ale violentei domestice pentru ca mesajul nostru sa fie cat mai de impact si mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se opreste din fuga zilnica si pica pe ganduri.”, declara Adrian Perjovschi care alege prin actiunile sale caritabile sa puna punct indiferentei.

“Am aplicat un machiaj folosit de obicei in crearea de efecte speciale. Este facut cu o tehnica speciala. Pe tot parcursul procesului de make-up m-am gandit ca e mult mai usor sa creez pe un chip perfect iluzia unor vanatai decat sa incerc cu make-up sa acopar niste vanatai adevarate.”, a marturisit Madalina Petcu, make-up artistul Jovsky Studio.

Revenita de doar doua zile din America unde a jucat la Charleston Open, Mihaela Buzarnescu nu a facut jocul fusului orar care i-a dat batai de cap si a insistat sa se implice in transformarea marca Jovsky Studio.

“Cred ca dramele violentei in familie se pot ascunde si sub cele mai stralucitoare haine si sub cele mai cosmetizate chipuri si trebuie sa tragem un semnal de alarma, sa le spunem tuturor sa vorbeasca. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperita fata de vanatai si am avut o senzatie teribila. Nici nu pot sa-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vanatai. Trebuie sa stie ca nu sunt singure”, a declarat Mihaela Buzarnescu care indeamna pe toata lumea sa intre pe site-ul Voci Netacute pentru a afla toate detaliile despre acest fenomen", se spune în comunicat.

Mihaela Buzărnescu alături de echipa care a transformat-o la mijlocul acestei săptămâni

Etichete: mihaela buzărnescu , fed cup , franta romania fed cup , campanie împortriva violenţei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”