Mircea Lucescu / Foto: Profimedia

Exclusiv Mircea Lucescu are unul dintre cele mai scumpe terenuri de la Iași, dar este surprinzător pentru ce folosește pământul

articol scris de Digi Sport
26.02.2024, 12:24
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Poli Iași a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în cadrul etapei cu numărul 27 din SuperLiga României.

  • În urma acestui rezultat, ieșenii sunt pe poziția a 13-a, cu 30 de puncte. De partea cealaltă, Rapid este pe trei, la egalitate cu CFR și la șapte puncte de FCSB.

La partida de la Iași a fost și Mircea Lucescu, legendarul antrenor român care a antrenat-o, printre altele, și pe Rapid. ”Il Luce” a scris istorie în Giulești, întrucât a cucerit 3 trofee cu Rapid, printre care, un titlu de campion (1998/1999).

Florin Prunea a spus că Mircea Lucescu a folosit terenul din Iași pentru a-și face livadă

Este cunoscut faptul că Mircea Lucescu se implică de ani buni în afacerile imobiliare și se descurcă de la foarte bine în sus. Are o avere de aproximativ 35 de milioane de euro, conform ultimului TOP 300 Capital.

Numai că, la Iași, Mircea Lucescu a folosit terenul deținut în alte scopuri, după cum a dezvăluit Florin Prunea, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

”Nu multă lume știe. Nea Mircea este apropiat de Iași. Are bussiness-uri în Iași”, a spus Florin Prunea.

Moderatorul Viorel Grigoroiu a intervenit și a adăugat: ”Unul dintre cele mai scumpe terenuri din Iași îi aparține lui Mircea Lucescu”.

Florin Prunea și-a continuat ideea. ”Acolo nu e pentru bani, e pentru livadă, de unde aduce fructele proaspete acasă. Nu are nimeni terenul ăla. Este în zona cea mai top din Iași. L-am văzut aseară, el merge frecvent la Iași. Nu cred că s-a dus neapărat pentru Rapid”.

VIDEO cu rezumatul meciului Poli Iași - Rapid 3-1

Mircea Lucescu a dat lovitura în 2022

În 2022, Mircea Lucescu a obținut 1,2 milioane de euro dintr-un foc. Conform surselor Digi Sport, Mircea Lucescu a dezvoltat un proiect imobiliar, în zona Floreasca, considerată a fi o zonă ”de fițe” a Capitalei, denumit Rahmaninov 38, situat pe strada Rahmaninov, la o aruncătură de băț de lac. Mai exact, un bloc de opt etaje cu 32 de apartamente considerate de lux.

Cel mai ieftin apartament pornește de la aproximativ 250.000 de euro. Recent, Mircea Lucescu a reușit să vândă penthouse-ul situat la ultimul etaj, cu o sumă amețitoare: 1,2 milioane de euro. Numai locul de parcare al acestui apartament de lux (4 camere) a fost 50.000 de euro.

Tranzacția a fost realizată cu ”banii jos”. Un aspect foarte important, dacă se ține cont de situația economică actuală, afectată de războiul din Ucraina și de inflația în creștere.

Chiar dacă autorizația de construire a imobilului a fost emisă pe numele lui Ion Matei, considerat un prieten foarte bun al lui Mircea Lucescu, sursele Digi Sport îl indică pe antrenor ca fiind responsabilul acestei investiții.

În 2020, Mircea Lucescu a dezvoltat un alt proiect imobiliar, cu circa 200 de apartamente, spații comerciale și birouri pe malul lacul Morii din Sectorul 6, alături de afaceristul Dimciu Tașu, conform profit.ro.

Etichete: rapid , mircea lucescu , iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!

Xavi vrea să renunțe la fotbalistul de 50.000.000€ pentru a aduce la Barcelona un alt star

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League

Citeşte şi

Exclusiv După ce a auzit ce antrenor vrea Rapidul, Ioan Andone a tras un semnal de alarmă: ”Uită-te la Dinamo”

Exclusiv Marius Lăcătuș a tras o concluzie clară, după ce a auzit discursul lui Bogdan Lobonț

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”