Will Smith, Chris Rock / Gary Lineker / Foto: Profimedia

Replica memorabilă primită de Gary Lineker, după postarea legată de Will Smith

articol scris de Digi Sport
29.03.2022, 09:50
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, la gala care a avut loc la Dolby Theatre, din Los Angeles, pentru rolul lui Richard Williams, tatăl surorilor Venus și Serena, în pelicula "King Richard".

Pe lângă premiul câștigat, actorul de 53 de ani se află în centrul atenției și pentru un episod controversat, petrecut chiar pe scenă. 

Will Smith l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Rock a spus că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în "G.I. Jane" 2. A fost o aluzie la faptul că actrița de 50 de ani este tunsă scurt (FOTO, în galeria de mai jos). Ea a anunţat anul trecut că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

FOTO Jada, soția lui Will Smith, la Gala Premiilor Oscar

Galerie Foto

Fostul internațional Gary Lineker (61 de ani), cunoscut pentru faptul că este foarte activ pe rețelele sociale, a făcut gluma zilei, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar.

Ulterior, fostul mare fotbalist al naționalei Angliei a revenit cu o nouă postare pe Twitter.

"Imaginează-ți cum e să câștigi Oscarul pentru cel mai bun actor, dar acesta să nu fie cel mai notabil lucru pe care l-ai făcut în acea zi.", a scris Gary Lineker.

Unul dintre userii de pe Twitter i-a dat o replică memorabilă lui Gary Lineker: "Imaginează-ți cum e să marchezi un gol la Cupa Mondială, dar acesta să nu fie cel mai notabil lucru pe care l-ai făcut în acea zi (Îmi pare rău)". 

Fostul mijlocaș a "gustat" gluma, iar răspunsul său nu s-a lăsat prea mult așteptat: "Haha, din fericire nimeni nu și-a dat seama la vremea respectivă".

Celebrul episod cu Gary Lineker, la Cupa Mondială din 1990

Galerie Foto

La Cupa Mondială găzduită de Italia, în 1990, Anglia și-a început campania contra Irlandei, la Cagliari. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar golul naționalei lui Bobby Robson a fost înscris de Gary Lineker, în minutul 9.

Acesta a fost primul din cele 4 goluri pe care mijlocașul le-a reușit la turneul final din Italia. Anterior, Gary Lineker ieșise golgheterul Cupei Mondiale din 1986 (Mexic), cu 6 reușite.

Un alt episod cu Gary Lineker în prim-plan a rămas viu în memoria microbiștilor. Mijlocașul a avut probleme la stomac în meciul cu Irlanda și, la un moment dat, a făcut pe el, pe teren.

"N-am recunoscut niciodată până acum, dar este adevărat. A fost un meci la Cupa Mondială. Totul este filmat, dar dacă nu știi ce s-a întâmplat, nu-ți dai seama.

Nu m-am simțit prea bine. La pauză îmi era rău, dar am continuat. La un moment dat, am încercat o intrare prin alunecare, m-am întins și m-am relaxat. Atunci s-a întâmplat. Am avut noroc că plouase, gazonul era ud, și am putut să fac ceva în sensul ăsta. S-a întâmplat pur și simplu.

Se vede cum mă târăsc pe gazon ca un câine. A fost cea mai îngrozitoare experiență din viața mea.", a povestit Gary Lineker, pentru Goal.

Anglia s-a oprit în semifinale la Cupa Mondială din 1990, fiind învinsă de Germania de Vest, la loviturile de departajare.

Etichete: cupa mondiala , will smith , gary lineker , gala premiilor oscar , king richard , chris rock


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Remiza cu ”U” Cluj i-a ”pus capac”! Un fan dinamovist și-a spart televizorul: ”Încă se poate uita la emisiune”

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”