Chernihiv / Foto: fc.chernigiv

Galerie Foto Stadion din Ucraina, avariat de atacurile rușilor! Două rachete au rămas înfipte în gazon

articol scris de Digi Sport
09.03.2022, 22:47
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Arena ucraineană ”Chernihiv” a fost serios avariată din cauza atacurilor pe care rușii le-au lansat în zonă. Două obuze nu au explodat, dar au rămas înfipte în terenul de joc.

Pe micuța arenă din Chernihiv își desfășoară partidele FC Chernihiv - liga a doua din Ucraina, dar și echipa secundă a formației din prima ligă ucraineană - FC Desna.

Stadion din Ucraina, bombardat de ruși!

În ultimele zile, atacurile rușilor s-au întețit în zonă, iar aceștia au simțit nevoia de a ataca aerian baza sportivă. Au fost distruse mai multe zone din stadion, însă conducerea clubului promite că arena va fi reparată, imediat ce va înceta războiul din Ucraina.

Au trecut 14 zile de când Rusia a început asalturile asupra Ucrainei, cu scopul declarat de a cuceri acest teritoriul, sub pretextul reîntregirii fostei Uniuni a Republicilor Sovietice Socialiste Ruse.

Galerie Foto

Chernihiv-Arena a fost întotdeauna o locație pentru fotbal, un teren de vacanță, un loc care a atras copiii și adulți alături de cel mai popular joc din lume. În fiecare zi, cel mai modern stadion din Chernihiv avea porțile deschise pentru vizitatori.

Din 24 februarie, patria noastră are o mare problemă - agresiunea rusă ne obligă pe toți să uităm pentru moment de fotbal. `Ecourile războiului` ne-a afectat gazonul: în urma bombardamentelor, turnul, casele de bilete, magazinul fanilor au fost toate avariate, iar alte două obuze au străpuns frumosul gazon verde - unul la mijlocul terenului, iar altul lângă una dintre porți, unde amatorii și copiii au avut emoții de neuitat, primii pași în fotbal.

Conducerea lui FC Cernihiv va face tot posibilul pentru a reface infrastructura clubului și a relua meciurile pe stadionul nostru cât mai rapid posibil după încheierea ostilităților. Cu toții sperăm la o pace rapidă și la o întoarcere la viața normală. Războiul schilodește viața, distruge case, monumente de arhitectură, parcuri, piețe și stadioane și nu-i `eliberează` pe cei care ar visa la o `eliberare` printr-un asemenea coșmar”, a fost anunțul clubului din Ucraina, postat pe contul de Facebook.

 
 

Etichete: rusia , ucraina , razboi , rachete , cernihiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”