Claudiu Keșeru / Foto: Colaj Digi Sport & Instagram @solay.ck28

”Stăm în Chitila, cu chirie”. Claudiu Keseru n-a stat pe gânduri: investiția sa de 2.000.000 de euro, pusă la dispoziție

articol scris de Digi Sport
21.12.2023, 14:06
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Claudiu Keșeru (36 de ani) a decis să pună punct carierei de fotbalist după ce și-a reziliat contractul cu UTA Arad în vară, iar acum se ocupă de afacerea pe care o are de mai mulți ani la Oradea.

Concret, Claudiu Keșeru deține un complex de agrement lângă Oradea, în care a investit în jur de două milioane de euro până în prezent.

Claudiu Keșeru, gest impresionant pentru o familie cu opt copii din Chitila

Cladiu Keșeru a auzit povestea unei familii din Chitila, cu un venit lunar de 3.000 de lei și opt copii și nu a putut sta departe. Acesta le-a pus la dispoziție complexul său de agrement până la data de 24 decembrie, pentru a petrece o scurtă vacanță de iarnă.

Florin Ivan este tatăl a opt copii și a spus cât de greu se descurcă cu aceștia, motiv pentru care Claudiu Keșeru nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutor.

În contextul în care stai în chirie, în contextul în care sunt opt copii, în contextul în care trebuie să-i întreții, să-i crești, să-i hrănești, să-i educi. Multe și la un moment dat nu sunt posibilități.

Stăm în Chitila, cu chirie. (n.r. ce vârstă au copiii) Un an și șase luni, aproape patru ani, șapte, nouă, 11, 15, 17 și 19. Iubesc copiii foarte mult. Sunt viața mea. Sunt viața și sufletul meu”, a spus Florin Ivan, la Radio Zu

Afacerea în care Claudiu Keșeru a investit două milioane de euro

Galerie Foto

Afacerea lui Claudiu Keșeru este asezată pe un teren cu suprafața de 15.000 de metri pătrați și cuprinde un minihotel, piscină cu bar, restaurant, sală de evenimente și un spațiu pentru nunți și petreceri în aer liber, precizează sursa citată.

De asemenea, la recepția hotelului său de la Oradea, Claudiu Keșeru și-a adus toate trofeele câștigate de-a lungul carierei de fotbalist, dar și tricourile le care le-a strâns în tot acest timp.

Imaginile cu afacerea în care Claudiu Keșeru a investit două milioane de euro pot fi urmărite în galeria foto de mai sus.

Propunere pentru Claudiu Keșeru, după ce și-a încheiat cariera de fotbalist

Florin Prunea (55 de ani), fost conducător de club, îi propune lui Claudiu Keșeru să urmeze exemplul său. 

L-am avut jucător pe Claudiu. L-am avut jucător la lotul de U21, un exemplu, jos pălăria în fața lui. Eu sunt convins că își va găsi locul. Și îi dau un sfat și cred că o să i-l spun. La Oradea acolo văd că se mișcă lucrurile.

Eu cred că de acolo poate fi un început pentru el. Nu antrenor, eu îl văd conducător pe Claudiu. Toți vor numai antrenori, dar mai lasă-i să se facă și conducători, că fotbalul mai are nevoie și de conducători.

La Oradea de exemplu, promovezi cu echipa, este acasă la el acolo, este și iubit, stimat. Eu știu că se întâmplă lucruri frumoase acolo”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Matinal, recent.

Cifrele lui Claudiu Keșeru

  • Claudiu Keșeru are 46 de selecții la echipa națională și a înscris 13 goluri.
  • Keșeru este de șase ori campion cu Ludogorets (2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21) și de două ori campion cu FCSB (2013/14, 2014/15)

Etichete: claudiu keseru , investitie , retragere claudiu keseru , afacere claudiu keseru , gest claudiu keseru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali mai vrea un jucător de la Gheorghe Hagi. Cine este ”numărul șase” la care visează patronul FCSB-ului

A început ”curățenia”: șapte jucători, OUT de la Oțelul dintr-un ”foc”

Oficial Dani Coman este noul președinte al lui FC Argeș

Semnează cu FCSB și are un salariu uriaș! Intră direct în top, peste Târnovanu și Șut

Citeşte şi

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc