Ultimele imagini cu Gascoigne. Cum arată fostul mare jucător, la luni bune după ce a scăpat de "demonii alcoolului"

03.07.2018, 18:12
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Paul Gascoigne este un alt om de o perioadă lungă de timp, iar media britanică a avut plăcuta surpriză să constate că idolul unei generaţii reuşeşte să stea departe de orice tentaţie. Fostul mijlocaş participă la evenimente unde impresionează prin atitudinea sa şi îşi dedică timpul liber hobby-urilor.

În ultimii ani, Gascoigne părea a fi un om dărâmat (foto sus), însă după o nouă experienţă la dezintoxicare a trecut pentru moment peste probleme. Media din Anglia a avut plăcuta surpriză să constate încă din primăvară că Paul s-a metamorfozat în ultimele luni, fiind de nerecunoscut. Mulţi au crezut că va fi doar o chestiune de timp până va reveni la vechile metehne, însă "Gazza" reuşeşte să facă faţă cu brio provocărilor.

Gascoigne îşi petrece timpul dedicându-se hobby-urilor

"Gazza" a fost aproape de prăbuşirea totală în 2017. El a fost dus la dezintoxicare pentru a se "vindeca de demonii alcoolului", iar agentul său a cerut fanilor să se roage pentru fostul fotbalist.

"Paul vrea să ştie întreaga lume că este la dezintoxicare. Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el", a declarat Terry Baker la momentul respectiv, într-un comunicat pe pagina de Facebook a agenţiei A1 Sporting Speakers.

La finalul lui 2016, Paul Gascoigne a ajuns la spital, după ce a provocat un scandal la un hotel din Londra şi a căzut pe scări, lovit de un bărbat care a reacţionat astfel după ce un prieten i-a fost agresat de fostul internaţional englez.

Gascoigne a avut mari probleme cu băutura
Potrivit martorilor la incidente, Gascoigne era extrem de beat şi arunca cu bani insultându-i pe cei care îi ieşeau în cale şi punând mâna pe mai multe femei. În plus, fostul fotbalist ar fi făcut remarci rasiste şi l-ar fi lovit pe un client al hotelului în figură. Un prieten al bărbatului agresat a reacţionat pocnindu-l la rândul său pe fostul jucător, care a căzut pe scări.

La hotel a fost chemată poliţia, iar apoi Paul Gascoigne a fost transportat la spital, el având o rană la cap.

Paul Gascoigne, în vârstă de 50 de ani, are de două decenii probleme cu alcoolul şi cu consumul de droguri. El a fost spitalizat de mai multe ori din această cauză. Acum, pare să fi trecut peste acele experienţe neplăcute.

Etichete: gascoigne , gascoigne anglia , bautura gascoigne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”