Nicole Gibbs a fost operată cu succes de cancer la glandele salivare

A scăpat de cancer! Anunţul cel mare a fost făcut de Nicole Gibbs, după operaţie

01.06.2019, 14:10
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Nicole Gibbs, jucătoarea de tenis aflată pe locul 115, a făcut un anunţ extraordinar. Intervenţia chirurgicală efectuată, vineri, de medici a fost un succes, iar americanca de 26 de ani aşteaptă cu nerăbdare să revină la antrenamente. Gibbs s-a retras înainte de Roland Garros şi a vorbit despre marea încercare prin care urma să treacă după ce a fost diagnisticată cu o formă rară de cancer.

"Veşti bune! Operaţia a îndepărtat cancerul. Zona este curată, iar acum nu mai am cancer", a scris Nicole pe contul său de twitter, după operaţie.

"Au trecut 14 zile de la ultima mea masă adevărată şi aştept cu nerăbdare să pot mânca din nou. Mi-a spus că deşi lucrurile nu sunt perfecte acum trebuie să sărbătorim victoriile de-a lungul drumului. Şi să nu mai ai cancer este una foarte mare. Aşa că sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul, vom ajunge la capăt la un moment dat", a fost mesajul de mulţumire postat pe facebook.

Nicole Gibbs, 115 WTA anunțase că nu va putea participa la Roland Garros pentru că a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la glandele salivare. "Scopul meu este să revin în calificările de la Wimbledon, în iunie. Voi face tot posibilul ca recuperarea să fie una rapidă. Abia aștept să revin pe teren!". Dată fiind complexitatea operaţiei sunt, totşi, şanse mici ca Gibbs să-şi revină în timp util.

Jucătoarea din America a câştigat peste 1,7 milioane de dolari în carieră, iar cea mai bună clasare a sa a fost 68 WTA, în 2016.

Etichete: roland garros , cancer , nicole gibbs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”