Simona Halep are șanse mari să se numere printre cei mai buni sportivi din Balcani în 2018

Anunț de ultimă oră al Simonei Halep! Unde va mai juca înainte de Turneul Campioanelor

25.09.2018, 13:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep (26 de ani) are șanse mari să termine anul pe primul loc în ierarhia WTA. Sportiva noastră, care participă de azi la turneul de la Wuhan (China) - va evolua contra Dominikăi Cibulkova, nu înainte de ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 -. și-a mai anunțat prezența la un turneu pe acest final de an. Organizatorii ”VTB Kremlin Cup”, turneu care se va desfășura la Moscova în perioada 15-20 octombrie,  ÎN DIRECT la Digi Sport, și care are premii în valoare de 932.866 dolari au anunțat deja că cea mai bună jucătoare de tenis a lumii le-a confirmat prezența

"Mi-am câștigat primul titlu acolo, la Moscova, în 2013, astfel că turneul deține un loc special în inima mea. Aștept cu nerăbdare să mai concurez în fața fanilor uimitori de acolo”, a spus Simona Halep, pentru site-ul oficial al competiției.

Turneul de la Wuhan (China) se desfășoară în perioada 23-29 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Alexei Selivanenko, directorul turneului feminin, care va avea loc chiar înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore, a precizat că Moscova este un oraș care-i priește Simonei și că sentimentele de afecțiune sunt reciproce. ”Vom fi foarte fericiți să o întâmpinăm pe Simona la Moscova. Pentru ea a devenit deja tradiție să obțină rezultate remarcabile în orașul nostru. Ne reamintim nu numai de faptul că a câștigat turneul, Cupa Kremlinului, în 2013, dar a câștigat aici, la Moscova, și campionatul european U16. Tenisul din Moscova îi priește Simonei Halep”, a spus Selivanenko.

Halep are acum peste 2.500 de puncte în plus faţă de următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki, şi aproape 2.800 faţă de ocupanta locului al treilea, germanca Angelique Kerber.

Halep a ajuns la 47 de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale şi ocupă locul 11 într-un clasament all-time, apropiindu-se şi mai mult de belarusa Victoria Azarenka, aflată pe 10, cu 51 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului WTA.

Etichete: simona halep , turneul campioanelor , turnee simona halep , kremlin cup , halep 1 wta , simona halep kremlin cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă