Maria Sharapova s-a retras în ianuarie / Foto: Getty Images

Galerie Foto Are 33 de ani și își începe ziua cu apă cu lămâie. Maria Sharapova a dezvăluit dieta pe care o ține. Legumele preferate

29.06.2020, 08:32
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Maria Sharapova (33 de ani/1,88 m), fost lider mondial în circuitul WTA (21 de săptămâni pe primul loc), a avut mereu grijă de silueta sa. 

Rusoaica retrasă în ianuarie din tenisul profesionist a vorbit în cadrul unui eveniment organizat de unul dintre sponsorii săi despre programul pe care-l respectă zi de zi în ceea ce privește alimentația. 

Galerie Foto

Stabilită în SUA, Sharapova, câștigătoare a Marelui Șlem (Australian Open 2008, Roland Garros 2012 și 2014, Wimbledon 2004, US Open 2006), susține că are grijă de organismul său și își începe fiecare zi cu apă cu lămâie. 

Maria Sharapova, dieta fermecată

„Ceea ce pui în organismul tău va fi întotdeauna extrem de important. Sunt multe lecții pe care le-am învățat din carieră și o dietă bună și sănătoasă este cu siguranță una dintre ele. Întotdeauna am avut grijă de corpul meu.

Dar nu contează dacă ești un sportiv profesionist sau lucrezi într-un birou, alimentația e foarte importantă", a spus vicecampioana olimpică de la Londra, într-un material pentru publicația tennisworldusa. 

Maria Sharapova a câștigat 36 de titluri în carieră și aproape 39 milioane de dolari doar din tenis. Cu un capital imens de imagine, rusoaica a devenit în timp endorser pentru nenumărate companii gigant. 

Maria Sharapova și "combustibilul"

Imaginea sa a contat mereu. 

"Îmi încep ziua cu adevărat în stil sănătos. Eu beau multă apă cu lămâie - am făcut asta de-a lungul carierei mele - apoi am un smoothie verde cu kale, lămâie, spanac și uneori puțin măr sau avocado.

De obicei, am toast de secară. Apoi văd doar cum mă simt în timpul zilei. Cu siguranță nu sunt la fel de strictă în aceste zile, nu mă gândesc întotdeauna la mâncare pentru a a avea <<combustibil>> ca atunci când jucam, dar are încă un impact”, a mai spus Sharapova. 

Maria Sharapova s-a retras din tenis în februarie

Pe 26 februarie, Sharapova a anunţat că se retrage din tenis. Potrivit publicației americane The New York Times, motivul pentru care rusoaica a luat această decizie a fost problema accidentărilor tot mai dese.

Ajunsă la 33 de ani, Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani și a devenit, în același timp, un adevărat magnet pentru contractele de sponsorizare extrem de bănoase.

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Sharapova este e una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie, după ce a fost 11 ani pe primul loc în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri, potrivit Forbes. Sursa citată susține că rusoaica a strâns în întreaga carieră o avere în jur de 300 de milioane de dolari.

Etichete: tenis , rusia , maria sharapova , wta , sharapova dieta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 2-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Arădenii au marcat din nou, după ce oltenii au lovit bara

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”