Kristina Mladenovic / Foto: Getty Images

Coșmarul nu se mai oprește pentru "jucătoarea prizonieră" de la US Open. Ce au decis autoritățile în cazul său

articol scris de Digi Sport
06.09.2020, 08:47
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cuplul format din Kristina Mladenovic și Timea Babos s-a retras din proba de dublu de la US Open, după ce jucătoarea din Franța a fost nevoită să intre în carantină.

Mladenovic și Babos erau principalele favorite ale probei de dublu de la Flushing Meadows, însă meciul din optimi, împotriva cuplului format din Gabriela Dabrowski și Alison Riske a fost anulat.

Kristina Mladenovic și Timea Babos, excluse de la US Open din cauza temerilor privind COVID-19

Kristina Mladenovic a fost nevoită să intre în carantină, după ce a intrat în contact cu conaționalul Benoit Paire (23 ATP), jucător retras de la US Open, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, în urmă cu aproape o săptămână.

Autoritățile sanitare din Comitatul Nassau (New York) au decis ca toate persoanele care s-au aflat în contact cu Benoit Paire să intre în carantină, scrie BBC. Totuși, hotărârea vine după ce Mladenovic a jucat deja trei meciuri la US Open - două la simplu și unul la dublu.

Galerie Foto

De asemenea, Adrian Mannarino (39 ATP), un alt jucător care ar fi intrat în contact cu Paire, a primit acceptul de a juca vineri contra lui Alexander Zverev.

"Toate persoanele identificate având un contact prelungit cu jucătorul infectat vor fi izolate în camerele lor până la finalul perioadei de carantină.

Kristina Mladenovic este una dintre aceste persoane. Având în vedere că întrecerea de dublu a început deja, echipa formată din Kristina Mladenovic și Timea Babos a fost exclusă de la US Open", a transmis un purtător de cuvânt al USTA.

Kristina Mladenovic susținea deja că trăiește un coșmar la US Open: "Am senzația că suntem prizonieri"

Kristina Mladenovic, favorită 30, a fost eliminată în turul doi la US Open, după 6-1, 6-7 (2), 0-6, cu Varvara Gracheva, meci în care a condus 6-1, 5-1. La finalul partidei, jucătoarea din Franța a dezvăluit ce a trăit la New York, experiență catalogată drept una ”de coșmar”.

Kristina Mladenovic susține că protocolul medical realizat pentru disputarea US Open este foarte restrictiv și transmite, de asemenea, că dacă ar fi cunoscut cu exactitate ce presupune participarea la Grand Slam-ul de la New York nu ar fi făcut deplasarea.

Vreau doar să mulțumesc Federației Americane pentru o experiență ireală. Niciodată nu am fost într-o asemenea stare, e un coșmar ce am trăit la New York. Vreau doar să îmi recapăt libertatea, pentru că aici a trebuit să te lupți pentru ea.

Țin neapărat să spun ce se întâmplă aici, e absolut dezgustător. Trebuie să ceri permisiune și pentru a face un pas. Nu avem libertate de mișcare, nu avem identitate, nu avem nimic. Am senzația că suntem prizonieri.

Pentru cel mai banal lucru, trebuie să ceri voie. Nu călcam la US Open dacă știam ce se întâmplă, a fost un coșmar”, a transmis Kristina Mladenovic.

Protocolul impus de oficialitățile din Statele Unite ale Americii, acuzat acum de Kristina Mladenovic, a făcut ca nume importante din tenisul mondial, precum Ashleigh Barty, Simona Halep, Elina Svitolina sau Rafael Nadal să nu participe la ediția din acest an a US Open.

Etichete: tenis , us open , timea babos , kristina mladenovic , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă