Jaqueline Cristian / Foto: Instagram @jaqueline_cristian

Cum a fost primită Jaqueline Cristian de fotbaliștii FCSB-ului. ”Nici ei nu mă știau pe mine”

articol scris de Digi Sport
16.06.2022, 09:19
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Jaqueline Cristian (24 de ani, 71 WTA), care se pregătește intens pentru revenirea pe terenul de tenis după accidentare, cel mai probabil va participa la US Open 2022, a povestit că a făcut recuperarea la baza FCSB.

Cum a fost primită Jaqueline Cristian de fotbaliștii FCSB-ului. ”Nici ei nu mă știau pe mine”

 

Galerie Foto

Jaqueline Cristian a făcut recuperarea la baza FCSB-ului. Cum a fost primită de fotbaliști și ce spune despre aceștia

Sportiva, care lucrează direct cu Ovidiu Kurti, a spus că a lucrat în aceeași sală cu jucătorii lui Anton Petrea.

”Eu mă recuperez la FCSB, cu kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. El a fost alături de mine încă de la primii pași și mi-a dat încredere. Mi-a scos din cap frica de a pune piciorul în pământ. Mai glumesc că fac echipă feminină, dar nu m-am uitat niciodată la fotbal.

Până să ajung la FCSB, nu cred că știam vreo cinci fotbaliști. Nu am fost niciodată pe stadion la un meci de fotbal și nu știam fotbaliștii de la FCSB. Ne-am cunoscut acolo, pentru că nici ei nu cred că mă cunoșteau pe mine.

Lucram în aceeși sală cu echipa. Toată lumea a fost foarte drăguță cu mine și au avut grijă de mine acolo, să am toate condițiile, să fie bine. Au condiții foarte bune și de aceea se duc sportivii acolo la recuperare. Ovidiu m-a ajutat foarte mult, băieții au fost înțelegători. Țipam prin sală 'Ovidiu, ce exercițiu mai avem?' și m-au suportat în casa lor, acolo. E o experiență, pentru că o să lucrez cu el până la US Open. Simt că merge bine și o să fac recuperarea complet cu el”, a spus Cristian.

Jaqueline Cristian: ”Toți au fost drăguți cu mine”

Jucătoarea de tenis a făcut și o comparație între antrenamentele de la tenis și cele de la fotbal, dar a spus și ce progrese a făcut precum și care este umătorul mare turneu la care vrea să participe.

”De la săptămână la săptămână mă simt din ce în ce mai stabilă. Am avut săptămâni în care am avut antrenamente în fiecare zi, mergeam de șapte zile pe săptămână la cantonamentul FCSB. Acum am redus la șase zile pe săptămână, pentru că antrenamentele au devenit mai grele și am început și tenisul.

În mod normal încep cu tenisul, ca să fiu mai fresh la tenis, apoi merg acasă, mă spăl, mă schimb și mănânc ceva și mă duc la sală. Acolo fac exercițiile de recuperare cu Ovidiu Kurti.

Echipa a avut pauză, se reunesc zilele acestea. Nu știu pentru ce se pregătesc, cupe europene sau așa ceva. Oricum, le urez succes și le mulțumesc pentru ajutorul dat într-un moment greu. Nu pot să spun că m-am împrietenit cu vreunul dintre ei, în mod special, toți au fost drăguți cu mine.

Cred că sunt două sporturi total diferite, două mentalități total diferite, două metode de pregătire diferite. De exemplu, am constat că la ei antrenamentul de dimineață durează maxim o oră și jumătate, iar la mine numai încălzirea durează o oră. La mine, încălzirea e o oră, apoi tenisul - două ore, apoi recuperarea - alte câteva ore. Partea de sus e mai antrenată la noi decât la ei, la fotbal se antrenează mult picioarele.

Nu m-a provocat nimeni la un meci de tenis, nici eu pe ei la unul de fotbal. Nici nu puteam, fiind accidentată", a declarat Jaqueline Cristian pentru sport.ro.

Etichete: jaqueline cristian , jaquelin cristian wta , jaquelin cristian turnee


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Video Jaqueline Cristian - Danielle Collins 6-3, 4-6, 1-6. Românca, eliminată de la Madrid în urma unui meci de două ore!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă