Emma Răducanu, pe terenul de tenis / Foto: Profimedia

Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor: ”Nu-mi pasă, pentru că sunt capabilă”

articol scris de Digi Sport
04.08.2022, 09:48
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Emma Răducanu (19 ani) se pregătește de participarea la ultimul Grand Slam al anului, US Open, unde speră să facă din nou o figură frumoasă, la fel ca în 2021, când a reușit să cucerească trofeul. 

Înainte de a lua parte la ultimul turneu de Grand Slam al anului, Emma Răducanu a ținut să le răspundă contestatarilor, care au fost nemulțumiți în ultima vreme de faptul că sportiva cu origini românești nu a mai performat în circuitul WTA.

Galerie Foto

Emma Răducanu le răspune criticilor: ”Nu-mi pasă, pentru că sunt capabilă”

Emma Răducanu spune că nu îi pasă dacă ajunge și pe locul 1000 WTA, pentru că a demonstrat deja că poate performa în tenisul feminin.

Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept.

Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine”, a declarat Emma Răducanu, potrivit Eurosport.

Emma Răducanu, criticată din cauza faptului că și-a schimbat des antrenorii

Chris Evert nu înțelege cum de Emma Răducanu a schimbat până acum mai mulți antrenori și încă nu a găsit pe cineva alături de care să performeze, așa cum a făcut-o la US Open, în 2021.

Scopul și visul tuturor este să găsească persoana potrivită pentru a fi antrenor. Evident, ea nu a găsit persoana potrivită. Este foarte radical ceea ce face, are trei sau patru oameni care o ajută. Pentru mine, asta ar fi foarte confuz. Îmi plăcea să fac lucrurile foarte simplu când eram în turneu, să am un antrenor în care pot avea încredere și să îl respect.

Nu pot judeca, dar cred că și ea va avea un antrenor singur la un moment dat pentru că își va da seama că este mai ușor mental, emoțional și fizic să ai o singură persoană în care te poți încrede cu adevărat”, a declarat Chris Evert, conform sursei citate.

Etichete: us open , chris evert , emma raducanu , reactie emma raducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-1, ACUM, DGS 1. Vinicius a deschis scorul pe Allianz Arena!

Video Ce gol ar fi fost! Harry Kane nu a stat pe gânduri și a încercat să-l surprindă pe Lunin

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Galerie Foto Emma Răducanu a calificat Marea Britanie la turneul final al Billie Jean King Cup!

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”