Halep - Mertens e marea finală de la Doha! Simo are un avantaj important. Cum a prefaţat ultimul act

15.02.2019, 19:57
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep - Elise Mertens este marea finală de la Doha, în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 17:00. Belgianca s-a calificat în ultimul act, după ce a trecut de Angelique Kerber, scor 6-4, 2-6, 6-1.

După o semifinală epică, tranşată dramatic, după ce a revenit de la 1-4 în decisiv, Halep şi-a aflat adversara din meciul pentru trofeu. Elise Mertens, numărul 21 mondial, e finalista surpriză de la turneul din Qatar.

Halep - Mertens | Belgianca, în revenire de formă

După ce la finalul săptămânii trecute a pierdut ambele dispute din Fed Cup, contra Franţei, în minimum de seturi (contra lui Alize Cornet şi Caroline Garcia), Mertens a avut un parcurs fără greşeală la Doha.

A beneficiat, e adevărat, de retragerea Karolinei Pliskova, care trebuia să îi fie adversară în turul secund, dar a reuşit victorii contra lui Kiki Bertens şi Angelique Kerber. În ambele confruntări, belgianca a plecat cu şansa a doua, însă a izbutit să se impună.

"Contra lui Kerber am pierdut de câteva ori, dar am și câștigat meciuri foarte grele așa că am încredere că se poate. Orice s-ar întâmpla mâine o să lupt. Cu Mertens am jucat de câteva ori și am câștigat, are un stil diferit, joacă mai rapid. Sper să fie și mâine bine, să intru cu încredere, pozitivă și să nu cedez. Îmi doresc tare mult de acum înainte să nu mai cedez", a spus Simona Halep, în direct la Digi Sport, intervievată de trimisul special al nostru la Doha, Gabriel Morariu.

Halep - Mertens | Simona o domină total pe adversară

În cele două întâlniri directe de până acum, Halep s-a impus fără emoţii. În niciuna dintre partide, marea noastră campioană nu a cedat mai mult de 3 gameuri. Totuşi, trebuie spus că de această dată coordonatele vor fi puţin altele, cele două dispute anterioare având loc pe zgură. Chiar şi aşa, Halep e favorită în finala de mâine, având ocazia să îşi treacă în palmares al 19-lea titlu din carieră.

Confruntări directe Halep - Mertens

  • Halep - Mertens (optimi Roland Garros 2018): 6-2, 6-1
  • Halep - Mertens (16-imi Madrid 2018): 6-0, 6-3

Halep s-a mai impus la Doha în 2014, după o finală cu Angeliqu Kerber. Marea finală de mâine e în direct pe Digi Sport 1, de la ora 17:00.

Etichete: halep , halep mertens , halep mertens doha


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă